torstai 20. kesäkuuta 2013

Jokainen tsäänssi on mahdollisuus.

Eihän se meidän Helsingin reissu ihan putkeen mennyt, Flamingossa kyllä pulikoitiin ja se olikin mukavaa. Hotellihuoneeseen palattuamme rupesimme laittautumaan että lähdetään syömään hyvin. Minulle tuli vatsa kipeäksi ja ajattelin sen johtuvan nälästä. Lähdimme jo bussipysäkille, mutta oli pakko palata hotellille takaisin kun huono olo yltyi. Hetki meni ja jo halailin pönttöä. Sitä jatkuikin sitten aamuun asti, Pregnyl pistettiin oksujen välissä. Hotelliaamiainenkin jäi välistä ja kotimatka meni nukkuessa. En tiedä oliko noroa vai mitä, mutta raju tauti joka tapauksessa. Vielä ei ole mies sairastunut, saas nähdä.
Se oli sit sellainen reissu, ainakin hotellihuoneesta tuli nautittua koko rahalla...

Tänään oli siis toinen inseminaatio ja se meni mainiosti, ei tuntunut missään. Mielenkiintoista oli, että kontrolliultrassa isot follit oli oikealla, ja vasemmalla puolella oli pari 9 millistä. Nyt oikealla puolella oli tyhjää (ovulaatio tapahtunut?) ja vasemmalla yksi 16mm. 
Nyt oli eri lääkäri, ja edellinen ei ollut kirjoittanut kummalla puolella kypsät follit oli. Tämä lääkäri ihmetteli (eikä uskonut minua), että miten vasemmalla puolella voi olla niin iso folli, että tämä puoli on varmastikin se puoli jossa oli ne kaksi isoa, tämä mikä näkyi oli vain lysähtämäisillään oleva rakkula. Että ei 9mm voi kasvaa kahdessa päivässä 16milliseksi. Mutta vannon, että kontrolliultrassa lääkäri puhui kypsien follien olevan oikealla puolella. 
Eihän sillä tiedolla niin väliä, mutta oliko nyt kumminkin kolme kypsää munasolua tarjolla? Onko meillä nyt triplatsäänssit? :)

Oikein hyvää juhannusta kaikille!


3 kommenttia:

  1. mullahan oli kanssa samana päivänä tuo inssi ja minun 17 milliseni oli kasvupyrähtänyt 25 milliseksi ja justiinsa kohta varmaan puhkeamassa. Ihmettelin itsekin tuota, että oli melkoisen kasvun tehnyt, mutta näköjään mahdollsta. Ehkä sulla oli ihan just puhjennu? ja inssissä pikku siimapäät pääsivät suoraan kimppuun. Nyt sitten piinataan pariviikkoa. Hauskaa juhannuksen jälkimaininkeja :) kun jussi meni jo.

    VastaaPoista
  2. Toivotaan, että siimahännät löytää perille :) on se vaan kumma, jos ei 3,2 miljoonaa siittiötä saa edes yhtä munasolua hedelmöitettyä! :D

    VastaaPoista
  3. Olet mielessä. Pidän kovasti peukkuja, että teillä tärppäisi nyt. <3

    VastaaPoista