maanantai 3. kesäkuuta 2013

Mitä tää nyt on?

Tänään on pp13, eli kp28/27-29. 

Oireitahan yritin olla kyttäilemättä, koska Luget vaikuttaa tiputteluun, oletan, että se saattaa vaikuttaa muihinkin oireisiin. Kumminkin, eroa edellisiin kiertoihin, tissit ei oo kipeät, menkkakipuja on, ehkä erilaiset kuin ennen, ei niin voimakkaat? Perjantai-iltana moporeissussa join yhden Garagen, siitä tuli huono olo, muutenkin oli pe-la huono olo välillä, johtuiko verensokerin laskusta vai mistä, en tiiä.  

Kun mies kuuli, että Pregnyl saattaa näkyä testissä kymmenenkin päivää, hän kielsi testin tekemisen ennen virallista testipäivää, eli huomista. Ei halua että petyn taas, mutta myöskään ei halua itse pettyä, jos testi liian aikaisin näyttäisikin plussaa. 

No arvatkaa maltoinko odottaa huomiseen.. Raskaustestejä on yksi kaapissa, CB:n viikkonäytöllinen. Ovulaatiotestejä muutama. Päätin sitten tehdä ovulaatiotestin, koska sehän saattaa näyttää raskauden, "pehmeämpi lasku negaan".. Puoli tuntia pissanpidätystä ja se näytti tältä:

Sydän jätti muutaman lyönnin välistä, kaivoin kaapista digitestin ja tiristin kuppiin tilkan, kastoin digitestin ja sydän pompottaen jäin odottamaan tulosta.

Mitä tää nyt tarkoittaa? Voiko ovulaatiotesti näyttää plussaa vaikka ei ois raskaana, vai johtuuko digitestin nega siitä, että edellisestä vessakäynnistä oli niin vähän aikaa? 

Epätoivoinen kun olen, hajotin vielä sen digitestin. 
Ehkä käyn ostamassa uusia testejä... 


6 kommenttia:

 1. ei anna tommonen tiristely luotettavaa tulosta. vähintään muutaman tunnin pitäis päiväpissaa pidätellä.

  parasta olis kun jaksas aamuun asti odotella.

  Mutta hyvältähän toi vaikuttaa!

  VastaaPoista
 2. Ei tuommoisesta pissanpidätyksestä ole mihinkään. Mutta ajattelepa miten vahvaa ovisviivaa näyttää puolen tunnin pidätyksellä. Kyllä on nyt aika jännittävää! :) Kunnon pidätyksillä uudelleen. Voi kunpa!

  VastaaPoista
 3. Usein ovistesti näyttää oikein, mutta valitettavasti mulla on toisen lainenkin kokemus. Illalla ovistesti näytti vahvaa plussa ja seuraavana aamuna r-testi megan.. :/ Mutta täällä on myös peukut pystyssä, että nyt selityksenä oli vain liian lyhyt pidätysaika!

  VastaaPoista
 4. Kiitos peukuista, eipä tää nyt kauheen hyvältä näytä.. :/

  VastaaPoista
 5. Voi apua miten jännittävää! Aamulla uutta testiä kehiin vain. :)

  VastaaPoista