maanantai 10. kesäkuuta 2013

Avautumisia.

Aloitin Femarit tänään, kp3 ja viikon päästä tiistaina on kontrolliultra. Hoitaja sanoi, että jos ovis on juhannuksena, lääkäri antaa ohjeet ajoitettuihin yhdyntöihin. Juhannus ois tarkoitus viettää porukalla mökillä...

Eilen vietettiin kummipojan 2-vuotissynttäreitä, täti teki kakun :) hiukan tuli ruttuja, mutta eiks Martilla saa ollakin? 

Vieraana oli myös siskon ystäväpariskunta, jolla lapsettomuutta takana ja vuosien hoitojen jälkeen he saivat ivf:llä kolmoset :) juttelin meidän tilanteesta tämän tytön kanssa, mukava oli jutella jonkun kanssa joka tietää tasan mitä käydään läpi. 
Vertaistuki tuli tarpeeseen, kerroin näet edellisenä päivänä äidille hoidoista. Äitini ei ole maailman hienotunteisin ihminen, eikä hän osaa aina valita sanojaan oikein, emmekä ole mitenkään läheisiä.
Ehkä uutinen tuli hiukan puun takaa äidille, eikä hän varmasti pahaa tarkoita, mutta en tuntenut saavani tukea ja tuntuu että äiti ei arvostanut, että uskouduin hänelle aiheesta. Tulipa sieltä kunnon sammakkokin, "pitäs unohtaa koko yrittäminen.." Siinä vaiheessa sanoin aika napakasti takaisin. 
Onneksi siskon kanssa puhuimme tilanteesta myöhemmin ja sisko sai minut rauhoiteltua että ei äiti sitä tarkoittanut pahalla, hän ei vaan osaa näitä juttuja.

2 kommenttia:

 1. Vau, mikä kakku taas! :)

  Toivon todella, että inssi ehdittäisiin teillä kuitenkin tehdä ennen juhannusta. Eihän se mahdotonta ole. Pidän peukkuja.

  Harmi, että äitisi ei osannut suhtautua uutiseen toivomallasi tavalla. Oma äitini suhtautuisi varmasti aika samalla lailla, enkä olekaan hänelle halunnut kertoa. Ärsyttävä tuo kommentti, äh. Sehän tässä on, kun ihmiset eivät ymmärrä. Yrittävät muka sanoa jotain nokkelaa, mutta pahoittavat vaan mielemme... :/

  VastaaPoista
 2. Ikävää kun läheiset noin suhtautuu. Tiesän tunteen.
  Meillä yritystä 2 vuotta ja yksi inssi tehty. Minullekkin aina sanotaan että muuhun keskittyminen saattaa tuoda positiivisen yllätyksen.Meillä on kyllä tähän pariin vuoteen mahtunut niin paljon kaikea ettei henkinen puoli selitä tätä. Meillä kun ongelmakin on tiedossa niin ottaa suunnattomasti päähän tollasen kommentit!

  VastaaPoista