lauantai 8. kesäkuuta 2013

Ei yllätyksiä.

No niin, yöllä alkoivat menkat, eli kierto kesti ennätykselliset 32 päivää. Tiesin koko ajan että kyllä ne sieltä on tulossa, vaikka perus-pms-oireet puuttuivatkin. Tietääpä nyt, että luget tekevät näin minulle. Että eipä tässä kovin korkealta tiputtu, mut vituttaahan tää kun toistuu joka kuukausi. Ja nää ekan päivän menkkakivut vielä oikein kruunaa kaiken.

Eilen miehelle puhuin, että jotenkin hassua, ennen hoitoja kroppa toimi säännöllisesti ja täsmällisesti, raskaaksi ei vain tultu. Heti kun ruvetaan sorkkimaan, menee keho sekaisin, eka clomien kanssa liikaa munasoluja ja nyt lugeilla liian pitkä kierto. 

Niin ja kierron venyminen meinaa nyt sitä, että kontrolliultra on juhannusviikolla ma-ke, ovis osuu pe-la. Ja pe on juhannusaatto, poli on kiinni. Että jippijaijee, sinne meni sekin kierto. Jollei nyt satu, että follit kasvaakin vauhdilla, ja inssi voitais tehdä kp13, torstaina? Epäilen.

Äh. 

1 kommentti:

  1. meillä ihan sama tilanne. Eilen olis menkkojen pitäny alkaa. Mutta luget venyttää kiertoa...testi näytti negaa enkä usko että se siitä muuttuu. Kyllä ne menkat tännekkin rantautuu.

    Ja inssi päivä osuis meilläkin juhannukseen jos menkat nyt vaikka huomenna alkais. Eli peli täälläkin menetetty. Menee samalla 100e lääkettä roskiin kun säilyvyys vaan 28vrk.
    Eli tiedän hyvin miltä kaikki tuntuu.
    Toivotaan että kaikki odotus palkitaan ja syksy toisi tullessaan sen mitä toivomme :)

    VastaaPoista