sivuprojektiTänne olisi tarkoitus lisätä väliaikatietoja sivuprojektista :)
Linkki projektinvetäjä Toiveikkaan blogiin.


Tässä vähän pohjustusta tilanteeseen:

Itsellehän painonpudotus on olevinaan tuttua kauraa. Tästä asiasta en ole täällä blogissa oikeastaan puhunut, on sen verran arka asia minulle. Olen ollut ylipainoinen lapsesta saakka.


Olen tosiaan painanut joskus (vuonna 2005) yli 35 kiloa enemmän kuin nyt, ja edelleenkin tiputettavaa "normaalipainoiseksi" BMI:n mukaan 13 kiloa.
Pudottamani kilot ovat lähteneet hitaasti, ensimmäiset 20 kiloa lähtivät todella helposti, olin juuri tavannut Mieheni, ja pienillä elämäntapojen muutoksilla sain järkyttävän huonot elämäntapani fixattua. Seuraavat 10 kiloa lähtivät hitaasti parin(?) vuoden aikana, ne 10 kiloa tulivat takaisin lopetettuani (ensimmäistä kertaa) tupakanpolton ja masentumalla parisuhteen takia. Aloitin tupakanpolton uudestaan ja sain kasattua itseni ja parisuhteemme, paino putosi viitisen kiloa vuoden 2010 aikana.
Lopetin tupakanpolton uudestaan ja lopullisesti maaliskuussa 2011. Siitä huolimatta olen vuoden 2011 aikana laihtunut 10 kiloa.


Olen kokeillut jos jonkinlaista laihdutuskeinoa. KOHTUUS, hyväkarppaaminen (valkoiset viljat, sokeri), puhtaat raaka-aineet (ei kevyttuotteita, mieluummin sokeri kuin makeutusaine) ja liikunta, ne on ne minulle parhaat keinot.


Tuota kohtuutta opettelen edelleen. Liikunnan olen melkein saanut elämäntavaksi, siitä olen erityisen ylpeä :)


6.1   starttipaino (suluissa kokonaispudotus)
13.1 -200g 
20.1 -1700g (1,9kg) 
27.1 +400g (1,5kg) 

---------

9.3 +300g (-1,2kg)  Tässä on nyt vähän ollut kaikenlaista..
30.3 -300g (-1,5kg)


1 kommentti:

  1. Minulla on melkein samanlainen tausta painonpudotuksessa kuin sinullakin! Eli 35 kg pudotettuna, mutta ne viimeiset 10 kg ovat olleet jojoilemassa edestakaisin viime vuosina. Mikähän siinäkin on... Kovasti onnea matkaan!

    VastaaPoista