maanantai 1. heinäkuuta 2013

Aika vain matelee...

Tuntuu, että torstai ei koita koskaan, siihen on iäisyys aikaa. Tänään on siis pp11, ja ajattelin odotella testausta torstaihin, jos maltan. 
Mies yritti taas toppuutella, että älä nyt vielä testaa, mutta tiedätte varmaan, että jos testaan vähän ajoissa, ja se on nega, on vielä pieni mahdollisuus että se plussaksi muuttuu, mutta kumminkin puolet minusta tietää, että nega sieltä tulee uudemmankin kerran testatessa. Pehmeä lasku negaan siis ;) jos odotan torstaihin, putoan korkealta ja kovaa. Taas.

Eikä sitä osaa oireita olla kyttäämättä, vaikka kuinka yrittää. Vatsaa on tuikkinut melkeinpä inssistä lähtien, nyt muutamana päivänä enemmän, tänään enemmän oikealta puolelta. Rintojen arkuudesta en osaa sanoa, toissapäivänä toinen nänni oli kipeä ja ne tuntuu turvonneilta, niinku ennen menkkoja. Äsh, ei näitä kannata kyttäillä.

Kommentoin yhteen blogiin, että täytyy varmaan kehittää joku back up-plan, jos tulee nega. Kuukauden paussihan tulee jokatapauksessa kesäsulun takia, ja tällä välillä on ainakin se New Yorkin reissu! Että siellä nyt sit ainakin sais nauttia Cosmopolitaneita ja muita drinksuja..

Muuten tää lomailu on kyl maistunut, juhannus vietettiin mökkeillessä siskon porukan kanssa ja sit käytiin viime viikolla kavereiden kanssa Särkänniemessä! Pakastin jo satsin mansikoita, saas nähdä kuinka pitkään satoa riittää jos mentäs vielä itse poimimaan :) 
 

3 kommenttia:

  1. Toivottavasti onni kohtaisi ja testi näyttäisi toivottua tulosta. Pidän kovasti peukkuja, vaikka eihän ne mitään auta. Ihmeitä tässä tarvitaan ja niitä toivon nyt teille <3

    VastaaPoista
  2. Hui, jännää on! Toivottavasti nyt olisi onnea matkassa ja sieltä tulisi positiivinen tulos. Pidän peukkuja. <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) ehkä huomenna testaan, taas on toiveet korkealla, tuntuu erilaiselta kuin viime luge-kierto, enemmän tuikkailuja. Miksi sitä aina saa ne toiveet nostettua, uskomatonta vuoristorataa nää kierrot..

    VastaaPoista