keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Pääsiäisloma.

Ihana loma!

Loma alkoi visiitillä siskolaan, missä kummipoika, 1v10kk, oli kipeänä. Suunnitellut ulkoilut ja talviaktiviteetit jäivät tämän vuoksi väliin, mutta kiva reissu oli silti. Katsottiin ehkä miljoona kertaa netflixistä autot-pätkiä.

Kotona olenkin hiimaillut villasukat jalassa ja viltti harteilla, niin nautin kotona olosta! Mahtavaa kun valo lisääntyy ja etupihalla alkaa lumet sulamaan. Oon mä vähän pääsiäistäkin kotona laitellut, keräsin myös ulkovalot (ei siis jouluvalot ;)) etupihalta, ehkä se oli sen aika...

Ovis bongattu eilen, oli jotenkin kovemmat ovulaatiokivut kuin aikoihin. Siksi ei eilen oikein huvittanut pupustella, ehkä edellinen ilta riitti? Ajattelin, että tänään vielä kerkeisi, eihän joka päivä edes pitäisi, mutta illalla tajusin että taitaa olla liian myöhäistä tänään. Kyl on meillä ongelmat :D

Vielä ei ole kuulunut laskua kummempaa polilta, kai ne kirjeellä laittavat loput verikoetulokset?

Nyt suunnittelemaan pääsiäisen ruokaostoksia, minä teen menun ja mies kokkaa! Loistodiili ;) Tänään myös ohjelmassa combat ja huomenaamulla päästäänkin miehen kanssa yhdessä salille, mies vaihtaa samalla kuntosalille ku mä, joten kiva kun joku kattoo vähän mitä räpistelen ;)

Hyvää pääsiäistä kaikille!

4 kommenttia:

 1. Tunnelmallinen Pääsiäiskuva, mukavaa lomaa vain!

  Säkin oot päässyt tutkimuksiin, luin aiemman aukiolotutkimusjuttusikin. Kumma juttu, miten noi lääkäritkin osaavat (/eivät osaa) niin eri tavoilla noita hommia... Konkarilla taisi olla paljon parempi ote tutkimuksen tekemiseen, mutta hyvät että putket olivat auki.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Belly, mukavaa pääsiäistä sinulle myös :) onneksi muuten polin henkilökunta on ollut ihanaa, ja jollekinhan tämänkin erikoistuvan lääkärin pitää harjoitella, harmi että se olin tällä kertaa minä..

  Tyttöankka, kiitos, sitä samaa sinulle myös :)

  VastaaPoista
 3. Ihana pääsiäiskuva! Ja kuulosti kyllä rentouttavalta sinun pääsiäisesi! :) Mäkin ennen kävin miehen kanssa yhdessä salilla ja se oli kyllä mukavaa.

  VastaaPoista