sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Sunnuntai.

Huominen aukiolotutkimus rupesi jännittämään. Vielä enemmän kun erehdyin lukemaan netistä kokemuksia siitä. Virhe.
Onneksi huomenna on "vaan" esimieskoulutusta, voin pitää option vapaasta loppupäivästä, jos sen jälkeen on kovin karseet kivut tai olot.
Verikokeiden tuloksissa kestää joissain jopa pari viikkoa, saankohan niistä jonkun soittoajan tai jotain? Tapahtuuko huomenna sen kummempaa hoitojen suunnittelua, vai odotellaanko verikokeisiin tuloksia?
Kauheasti kysymyksiä pyörii mielessä :)

Eilen oli vapaa lauantai-ilta, harvinaista herkkua. Siivosin, mies teki ruuan, avattiin shampanja hoitojen aloituksen kunniaksi, syötiin hyvin ja paljon ja katsottiin Skyfall. Tänään aurinkoinen päiväkävely ja kohta perinteiseen sunnuntai-saunaan :)
Onneksi huomenna on esimieskoulutusta, töissä on nyt taas raskasta, tiimimme palasi takaisin "normaaliksi" erään palattua äitiyslomalta, ja voin sanoa että tykkäsin tiimistämme enemmän kun tämä ihminen oli pois vahvuudesta. Miten voi yksi ihminen muuttaa ilmapiiriä niin paljon?
Siitäkin syystä on kivaa, että ensi viikko on lyhyt, saan aloittaa 10 päiväisen pääsiäislomani jo perjantaina :)

2 kommenttia:

  1. Hassua, kirjoitin juuri ihan samasta asiasta - siis, että meidänkin työtiimiin palasi yksi työntekijä, mikä muutti ilmapiiriä tosi paljon ja jotenkin vaikutti omaan työmotivaatioon kovasti. Heh. Ottaa taas aikansa, että tiimin dynamiikka muotoutuu kohdalleen.

    Tsemppiä kovasti huomiselle! Tuntia ennen tutkimusta vaan paljon särkylääkettä naamariin. Onneksi tutkimus on nopea, eikä se kaikilla satu juuri ollenkaan.

    Ihanan pitkä pääsiäisloma! :)

    VastaaPoista
  2. Juu, luinkin sun blogista ja pitikin kommentoida, se on kumma miten yksi ihminen onnistuu pilaamaan ilmapiirin..

    VastaaPoista