keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Clomit kehiin!

Taas on päivittäminen jäänyt, elämä tuli väliin ;)

Eilen pärähti kp1, ihan ennakkovaroitusten mukaan. Se on kyllä tää, että kun aina alkaa tiputteleen jo päiviä ennen menkkoja, niin sitä ei sit piinailekaan enää, osaa odottaa, että sieltä ne taas alkaa, tietysti pieni "entä jos" kummittelee. Siksi varmaan uuden kierron alkaminen ei tule niin yllättävänä ja musertavana uutisena.
Älkää ymmärtäkö väärin. Kyllähän sitä tuli taas viime perjantaina itkettyä miehelle, miksi meillä ei asiat voi mennä normaalisti, miks just me. Mies yritti mulle vakuuttaa, että ollaan vasta matkan alussa, ja että ehkä vauvasta tulee entistä parempi mitä kauemmin ja hartaammin sitä on tehty :')

Eilinen kierron aloitus meni sit vasta iltapäivään, joten kun soitin 13.30 hoitajan numeroon, oli takaisinsoittoajat eiliselle jo menneet. Ja koska olin töissä, ei ollut polilta saatuja lappuja mukana, luulin että sinne voi soittaa vain hoitajan (klo 9-11 ja 13-14) numeroon. Nyt kun tässä katon niitä lappuja, niin tässähän on klo 8-14 numero johon soittaa... Eihän siinä muuten mitään, mutta kun olisi toiveita ajanvaraukseen.. :/
Josta tullaankin tähän, että miten yhdistää työt ja lapsettomuushoidot? Missä vaiheessa kertoa esimiehelle (joka on kuusikymppinen mies)? Aika paljon pystyn itse muokkaamaan omia työaikojani, mutta on sellaisia päiviä, että poissaolojani ei katsota hyvälle työkavereiden puolelta. Josta päästäänkin siihen, että olisi ehkä aika ruveta ottamaan aikaa itselle, sittenhän se vasta on sumpliminen jos on lapsi ja se tulee esim kipeäksi, asiat on pakko laittaa tärkeysjärjestykseen.

Alkuun mainitsin elämän väliintulosta.
Minullahan on ollut tämä painonpudotusharrastus, jossa on junnailtu ja jojoiltu ees taas. Nyt otin itseäni niskasta kiinni, ja päätin, että tarttee kunnon potkun persiille, ei muu auta. Otin yhteyttä pt-ystävään, jolle ehdotin, että teetkö ohjelman vai otanko osaa Fitfarmin Superdieettiin? Päätettiin ottaa osaa molemmat! Ystävällä tosin vain muutaman kilon kiristelyä, itsellä pudotettavaa 10-15kg. 6 viikkoa tiukka ruokavalio ja treenit päälle.

Ensimmäinen viikko menikin hyvin, sain kaikki treenit tehtyä ja ruokavaliossa pysyin. Maanantaiaamuna heräsin kurkkukipuun ja nuhaan :/ Pelkällä ruokavaliolla mennään nyt ja jos loppuviikosta pääsisi vähän urheilemaan.. Menkkaturvotusta tai ei, paino on kumminkin 2,4kg pudonnut viikossa :)
mutta kiva olla tässä yhdessä ystävän kanssa, joka ensinnäkin tietää minut ja osaa vähän tarkentaa treenineuvoja ja personoida ruokavaliota.. Koska eihän sitä nyt ihan täysin ohjeen mukaan voi koskaan mennä ;) Plus tuki ja tsemppi mitä toiselta saa :)

No niin, nyt on taas sekavaa tekstiä suollettu ja tilannekatsausta tehty, blogien lukeminenkin on jäänyt töiden ja treenien jalkoihin. Huomenna alkaa clomit, katsotaan mitä ne tuo tullessaan :)

Edit: olisiko aika kertoa äidille? Kommentoin kummipojan kuvaan fbssa, että "tädin 30 vuotta vanha Marimekon paita päällä :)" johon äitini: "riittää siitä vielä sunkin lapsille ja lapsenlapsille!" Touche.

1 kommentti:

  1. Minäkin oon etukäteen jo ahdistunut siitä, miten yhdistää työt ja lapsettomuushoidot. Helpotti huomattavasti, kun sain kerrottua parille työkaverille kuvioista. Ja toivoa tietysti sopii, että hoidoksi riittää lääkkeet.

    Oot ahkera treenaaja! :) Tsemppiä treeneihin ja clomikiertoon! :) Seuraan mielenkiinnolla!

    VastaaPoista