sunnuntai 1. tammikuuta 2012

vuoden ensimmäinen päivä..

..on mennyt soffalla löffäillessä. Huomenna jatkuisi taas työt, ei huvittaisi kyllä yhtään lopettaa tätä lomailua. Onneksi työkevättä katkoo sopivasti kaikenmaailman talvilomat ja pääsiäiset :)

Eilen kävimme päivällä/alkuillasta syömässä hyvin ystäväpariskunnan kanssa, oli mukavaa vaihtaa kuulumiset pitkästä aikaa :) Tulimme kotiin kasin maissa, väsytti kamalasti, mutta sinnittelin puolille öin ja kävimme katsomassa raketteja läheisellä uimarannalla, josta siis tuo yöllisen postauksen kuvakin on. Ja onneksi tavoite ei-krapulaa-vuoden-ensimmäiselle-päivälle onnistui :)

Tosiaan, eilen täti sitten tuli kylään, taas aikamoisilla kivuilla varustettuna :/ No kovasti toivon, että tämä 5. yrityskierto toisi plussan, ja saisin maailman parhaimman 30-vuotislahjan lokakuussa? :) Hui hemmetti, 30?

Aloitan Kevyt-projektin huomenna, eli tänään sai vielä syödä pizzaa ;) mutta huomenna alkaa terve elämä (taas), joka kohdallani tarkoittaa siis liikuntaa vähintään 3 tuntia viikossa (juoksua, kävelyä ja salilla erilaisia ohjattuja tunteja..), syömiset ruotuun ja herkuton tammikuu.
Joululoman mässäilyistä on tullut ihan karsea olo, vaikka tiedän, että paino tuskin on pysyvästi noussut, olo kyllä tuntuu siltä että 10 kiloa olisi tullut lisää. Virallinen punnituspäiväni on perjantai, joten siihen asti on aikaa yrittää saada pahimpia turvotuksia pois ;)

Nyt taidan lähteä hiukan ulos haukkaamaan happea, että saisi edes jotain eloa tähän päivään.

Onnea matkaan kaikille Kevyt-projektilaisille!

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä projektiin! Joulu on tuonut aika karsean olon tännekin, mutta tästä se lähtee. Voimia arkeen palaamiseen ja kevyttä kevättä!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinnekkin projektiin! Kävin aamulla vaa'alla, ja oli aika järkyttävää... Toivottavasti siinä oli PALJON turvotusta ;-)

  VastaaPoista
 3. Hehe täälläki syötiin eilen pizzaa ja muita herkkuja. Tän aamun painoki oli sen mukanen. Järkytyin oikeesti mut Unelman tavoin toivon sen olevan suurimmaks osaks turvotusta =D Toivossa on hyvä elää!

  tsemppiä sulle :) Raportoihan ahkerasti miten projekti sujuu, näitä on mukava lukea!

  VastaaPoista
 4. Hirveä turvotus täälläkin, ja eilen oli pizzapäivä! Kirjoitin muuten tuonne sivuprojekti-sivullesi kommentteihin vähän lisää tilanteemme samankaltaisuudesta, emminkäinen. Tsempit!

  VastaaPoista