maanantai 30. tammikuuta 2012

Haaste

Sain Helmiltä ja Unelmalta haasteen :)

"Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä) mitkä viisi tavaraa ostaisit jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

 1. Aluksi mietin matkaa, mutta vielä parempi olisi kakkosasunto jostain päin maailmaa, esim. New Yorkista, se voisi olla kiva :) Sinne voisi lentää aina lomailemaan.2. Joku ihana villa, vaikka Italiasta?3. Oma kesämökki Suomesta, järvenrannalta, tai kyllä kesämökki merenrannaltakin kelpaisi.4.  Uusi moottoripyörä Miehelle (ja mulle ;))
5. Vaatteita, kenkiä, meikkejä ja tietty sisustukset kaikkiin noihin edellä mainittuihin asuntoihin... Tartteeko tätä edes selittää sen enempää? ;)

Olipas yllättävän vaikeaa keksiä juttuja.. Mitä enemmän asiaa mietti, sitä enemmän tuli syyllisyys :) No kaikkihan tietää, että ei se materia ole tärkeää, vaan se, että sun rakastamilla ihmisillä olisi asiat hyvin <3

Jos ei vielä ole kukaan sinua haastanut, saapi tästä napata haasteen itselleen jos haluaa :)

 kuvat googlen kuvahaulla.

5 kommenttia:

 1. Ah, Italia! Oliskos siellä vapaata vierashuonetta, jotta voisin tulla silloin tällöin nautiskelemaan? :)

  Blogissani on kysymys liittyen Täpinää talveen- projektia. Käythän tsekkaamassa!

  VastaaPoista
 2. Caudensia, en pääse profiilisi kautta blogiisi :/

  VastaaPoista
 3. Äh, no niinhän se taitaa olla. Käytä osoitetta caudensia.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Hei, jos haluat vielä seurata blogiani niin laitatko mulle sähköpostilla vilkkaanmatkassa@hotmail.com sun sähköpostin niin lisään sut uuden suljetun blogin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. moi! Kyselit mun vointia jossain vaiheessa, kiitti muistamisesta :) pistin uuden blogin pystyyn mistä voi lukea kuulumisia nyt :) (karoliinanomablogi.blogspot.com)

  VastaaPoista