sunnuntai 22. tammikuuta 2012

niin varmaan.

Varoitus, postaus sisältää olemattomien oireiden kyttäilyä, spekulointia ja pettymyksiä.

Kyl ne menkat taitaa sieltä tulla. Eilen aamulla tuli verta pyyhkiessä, eikä sitten ennen iltaa mitään, illalla ruskeaa tuhrua, sellaista kuin ennen menkkoja, tänä aamuna myös vähän. Päivällä maha oli sekaisin, kuin ennen menkkoja. Tämä kaikki tapahtuu tosiaan liian aikaisin aikaisempiin kiertoihin nähden, mutta selittynee sillä, että oli se oviskin varmaan aikaisemmin kuin yleensä.

Ainut mikä puoltaa sitä, että jotain siellä ois tapahtumassa on huono olo, joka iski päivällä kun oli niin kova nälkä. Ja illalla tuli myös jotain kuvotusta yhtäkkiä. Tunteet on pinnassa ja hajuaistikin herkillä.

Hassua, että toissailtana olin varma siitä, että olen raskaana. Hyvä kun en laskenut milloin äitiysloma alkaa ja miettinyt nimiä. Noh, eilen ku holahti vessassa käydessä, se fiilis katosi.

Tää on ihan naurettavaa tää oireiden kyttäys, vois vaikka yrittää rauhoittua.

4 kommenttia:

 1. Tuhruahan voi tulla vielä raskaanakin, älä nyt heti luovuta :) muut oireethan kuulostaa just Siltä ;) mulla on samat piinapäivät menossa, mutta vaan menkkaoireita, ei väsymystä eikä etomista eli tätiä odotellessa :( ja negakin on jo testattu :D nyt vaan testaamaan plussa sieltä ;) peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä edellisen kanssa, että kuullostaa silti että olis paljon oireita. Mulla kävi edellisessä raskaudessa juuri noin että muutama päivä ennen plussaa tuli tosi heikko ja tärisevä olo kun oli meganälkä. Täällä siis peukut pystyssä!

  VastaaPoista
 3. Toivotaan, että sulle kävisi nyt paremmin kuin mulle tässä kierrossa. Tsemiä tsemiä. =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tsempeistä, piinaillaan nyt sit viel :)

  VastaaPoista