maanantai 23. tammikuuta 2012

viime viikon liikunnat

Viime viikon maanantaina harmittelin kiireistä työviikkoa, joka tulee varmaan verottamaan aikaa liikkumisesta.


No, ihan kelvolliseltahan tuo näyttää. Maanantain kauppareissu ja lauantain lumityöt on nyt vähän taas, voiko laskea liikunnaksi, mutta...

Bodycombat oli taas pitkästä aikaa kiva! Joko ohjelma oli helppo, tai tein sen iisisti, tai kunto on kohonnut huimasti viime kerrasta (varmaan pari vuotta sitten), koska en ollut ollenkaan kuolemankielissä :) Pumppia kun taas kerkeis mennä kokeileen, sitä on kans ollut ikävä :)

Viime viikosta huomasimme, että turha niitä töitä on syyttää, että ei muka kerkee liikkumaan. Olin 6 päivää töissä ja 5 päivää niistä työt loppui klo 22 ja parina päivänä tein jopa ylitöitä.

Mutta treeni-iloa kaikille alkavaan viikkoon! :)

5 kommenttia:

 1. Kertoisitko vähän lisää tuosta bodycombatista? Millainen treeni se on? Onko enemmän lihaskuntoa vai aerobista vai molempia? Ja millaista musiikkia tunnilla soi (vai onko ollenkaan?) Kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
 2. BodyCombat on siis LesMillsin tunteja, aerobinen enimmäkseen, syke nousee varmasti, mutta kyllä mä kyljet ja olkapäät saan siinä kipeeks, ja vatsat ja selät tehdään lopuksi :) Siinä yhdistyy erilaisia taistelulajeja, mm. karate, taichi ja nyrkkeily. Ja huidotaan siis ilmaa musiikin tahtiin, parin kanssa ei tarvitse otella :)

  http://www.youtube.com/watch?v=WGeV3JoBzjM&feature=related

  Tuossa pätkää, itsehän liikun ihan yhtä sulavasti ja iskut ja potkut näyttää just tolta.. :D

  Musiikki on hmm.. raskaampaa konemusaa, vai miten sitä kuvailisi, ei kumminkaan ihan perusdiscojumputusta :)

  VastaaPoista
 3. Paljon olet taas liikkunut! Onko toi sun liikuntaloki sieltä kiloklubin sivuilta? Vai heiaheia?

  VastaaPoista
 4. Ok, täytyy käydä niitten sivulla, mulla on vaan iPhonen sovellus.

  VastaaPoista