perjantai 20. tammikuuta 2012

Pudotus.

Viime viikosta paino on pudonnut 1,7 kg!! Eli taisi tosiaan olla joku jumiviikko, kummatkin viikot oon kumminkin ollut ruodussa ruokien suhteen ja liikuntatavoitteetkin on täyttyneet. Eli paino on nyt 300g vähemmän kuin ennen joulua, eli tämän verran olen painanut joskus ala-/yläasteella!

Keskiviikkona oli koetinkivi, työporukalla illanvietto ravintolassa. Töiden jälkeen, eli klo 22. Eihän siihen aikaan (ja keskellä viikkoa) viitsi mitään piffiä vetää. Onneksi ravintolan henkilökunta on tuttua, ja usein muokkaavat annoksia asiakkaan mieleiseksi. Pyydettiinkin sitten työkaverin kanssa listan ulkopuolelta katkarapusalaatit ja tottakai se onnistui! Salaattia, kasviksia ja katkarapuja, salaatinkastike erillisessä kipossa. Leipääkin olisi ollut, mutta sen jätin väliin. Maha täyttyi, eikä tullut ähky.
Kaloreita Kiloklubin mukaan, about, yläkanttiin laskien, salaatti+kastike+16cl punaviiniä+jälkiruokakonvehti, 388kcal. Eikä paukkunut kalorit yli siltä päivää :)

Piinapäiviin, tänään on kp21, tuikkailut vatsassa on laantuneet, mutta ei ehkä kokonaan pois? Eilen olevinaan tissejä runnoessa sain jotain pientä arkuutta tunnistettua, illalla tosin tuli vaaleanruskeaa valkovuotoa ja tänä aamuna vaaleanpunaista. Mitä se sitten on, näillä päivillä? Yleensä tuhruilu on ruskeaa, ja alkanut aikaisintaan kp24, mutta jos ovis olikin aiemmin, tuhruilukin voisi alkaa aiemmin? 

Kerrottaan tänne nyt kaikki "oireet", vaikka noiden vuotojen jälkeen olo ei oo niin toiveikas, eikä tässä vaiheessa kauheesti raskausoireita pitäis olla: jotain kuvotusaaltojakin bongailin eilen ja on närästänyt pari viime päivää. Väsyttänytkin pari päivää. Viime perjantaina tyttöjenillassa yhdestä punaviinilasista tuli huono olo, samoin keskiviikkona ei punkku maistunut.
Mä oon mestari kuvittelemaan itseni kipeäksi, joten tälläkin kertaa olen varmaan onnistunut huijaamaan itseäni.

Ja katsotaan vaan, nolona tulen viikon päästä kertomaan kuinka menkat alkoi.. trust me.

8 kommenttia:

 1. Wautsi, onnea emminkäinen! Aikamoinen pudotus! Harvoinhan se paino putoaa silleen tasaisesti, vaan saattaa joskus viikkojakin jumittaa tai välillä noustakin, ja sit kerralla pudota enemmän. Varmasti ainakin kasvatti tuo tulos motivaatiota tulevalle viikolle! :) Tsempit myös viimeisiin piinapäiviin!

  VastaaPoista
 2. Jos se oli kiinnittymisvuotoa?

  VastaaPoista
 3. Tällaisena kokeneena tuhru/tiputtelu -tapauksena voin kommentoida, että usein mullakin on aamuisin punaista se vuoto (on jotenkin kai tuoretta?), mutta sitten se määrä vähenee päivän aikana ja muuttuu ruskeammaksi.

  Toivottavasti sun kohdalla on kysymys jostain muusta kuitenkin :) Sitä ärsyttävyyttä en nimittäin toivo kenellekään.

  VastaaPoista
 4. Rowan, no ihmeissäni mäkin olen, olen kyllä ollutkin tosi tiukkana herkuissa ja liikunnoissa parin viime viikon aikana :) varaa ois syödä ehkä vähän enemmänkin kaloreiden puolesta, mut en mä nälässä ja kärsimyksessä oo missään vaiheessa ollut :)

  Hoo, sitä mäkin mietin, ku kumminkin erilaista ku ennen. Mistä näistä tietää.

  Planner, no mullahan tiputtelee kans joka kuukausi, alkaa kp24-27/28-30. Mut nyt tosiaan erilaista, valkovuodon seassa vaaleanruskeaa.

  Mutta tää närästys on kyl nyt ärsyttävää, johtuuko syömisistä (ainut mitä keksin googletuksen perusteella, on aamulla ruisleivän päällä pari siivua paprikaa?), vai onks mulle puhkeemassa joku refluksitauti?

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa kyllä hyviltä kaikki noi oireet :) Peukut pystyyn vaan!

  VastaaPoista
 6. Hienostihan se paino sieltä tuli sitten rytinällä. :) Toivottavasti mun viime viikkoinen nousu oli kans vain hetkellistä jumitusta ja maanantaina rytisis täälläkin. :D

  Peukut pystyssä mullakin! :)

  VastaaPoista
 7. Vau, mahtava pudotusviikko, onnittelut!

  Ja toivotaan et olis kiinnitysvuotoa, kuten Hoo sanoi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos tsempeistä :) Ilmeisesti jotain on ulkomuodossa tapahtunut, kun eilen kolme ei-niin-läheistä työkaveria kommentoi laihtumistani :)

  VastaaPoista