keskiviikko 26. lokakuuta 2011

vapaapäivä

Ah, vapaapäivä. Tai itseasiassa kaksi, huomisenkin ajattelin ylityötunteja pitää pois, sanoivat muut mitä tahansa ;)

vapaapäivään kuuluu pyykinpesua.


Eilen kävin ulkona syömässä lapsuudenystäväni kanssa, oli kyllä mukavaa vaihtaa kaikki kuulumiset taas muutaman kuukauden ajalta. Kerroin ystävälle vauvahaaveista, vaikka tiedän, että itselle hän ei lapsia (varmaan koskaan) halua, vaikutti hän iloiselta puolestani, vaikka asiasta ei sen kummemmin keskusteltukaan. Tämä samainen ystävä menee naimisiiin siis ensi syksynä, en tiedä tajusiko, että jos kaikki menee niinkuin pitää, kaaso saattaa olla varsin isomahainen tai kutsuvieraslistalle pitää meidän perheen kohdalle lisätä yksi...

Kerroin haasteessa että Mies ei tiedä, että kirjoitan blogia. Noh, tässä eräs ilta päätin, että nyt paljastan, että on tätä sen verran kauan jo salattukin ;) Miehen vastaus oli: "No kyllä mä sen tiesin, sivuhistoriasta joskus aikaa sitten huomasin, en vaan viitsinyt sanoa mitään, ajattelin, että katotaan milloin kerrot" :D Eipä tuo ihmeissään ollut sen kummemmin, "kaikkihan blogia nykyään pitää". Mutta terkkuja vaan, tiiän et luet tätä <3

Mutta omaan napaan ja piinaviikkoihin. Nyt on kp23 ja dpo7. Pidän epätodennäköisenä, että tästä kierrosta tulisin raskaaksi, sen verran on ollut stressiä ja murehdittavaa töiden puolesta, tietysti se pieni toivonkipinä siellä edelleen kytee, että jos kumminkin..

Jos huomasitte, lisäsin sivupalkkiin jo tuollaisen lumiukon kuvan. Lupasin lähteä mukaan Täpinää talveen-projektiin, tämä onkin ensimmäinen projekti jossa olen mukana :) Projekti starttaa 1.11 ja Lunan blogista voitte lukea siitä lisää.

hups :)
Mua ei sais päästää lastenvaatekaupoille... Eilen erehdyin kaupoille ja kummipoika taitaa saada 5kk lahjaksi jotain vaatetta.. ;) Enempää ei viitsi paljastaa, koska sisko lukee myös tätä blogia. Näet sit viikonloppuna ;) Eikös se niin ole, että kummitäti saa höpsähtää ja hemmotella kummilapsen piloille, tai näin ainakin ilmoitin siskolle jo viime syksynä raskaudesta kuullessani.. :)

p.s Tämä samainen rakas pikkusiskoni on aloittanut blogin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti