keskiviikko 12. lokakuuta 2011

sairastelua.

Jo alkaa riittämään sohvalla makoilu! Oon vihdoin toipumassa kunnon vatsataudista ja kuumeesta joka alkoi sunnuntaina. Pikkuhiljaa rupeaa ruokakin maistumaan, onneksi pysyy jo sisällä (jotain hyvää sentään on tässä paastossa ja tyhjennyksessä, paino pudonnut muutamassa päivässä yli kaksi kiloa :)) Tämän päivän vielä saikkuilen, mutta huomenna olisi tarkoitus olla jo iskussa taas töissä.

villasukat <3

On taas ehkä maailman huonoin omatunto olla töistä pois, kun tietää että työkaverit joutuvat tekemään mun hommat... Varsinkin, kun olo alkaa nyt olemaan parempi kuin parina viime päivänä, ei malttaisi olla kotona parantelemassa itseään.

Olen pohtinut, lähdenkö mukaan Lunan vetämään Täpinää talveen-projektiin. Ei ole siis vielä päätetty varmaksi, laitetaanko lapsentekohaaveet pariksi kuukaudeksi jäihin, tällä hetkellä oma olo on hyvä, eikä tarvetta lääkityksen kokeilulle mielestäni ole.
Kokeilen nyt kumminkin, josko ruokavalion järkevöittämisellä olisi jotain tehoa. Koska muistelin, että viime keväänä ja kesällä kun söin vähähiilihydraattisesti (en ihan niin puhdasoppisesti kuin fanaattisimmat karpit, mutta hiilihydraatit ja rasvat tiedostaen mutta mieluummin sokeria kuin makeutusaineita), oli niveletkin paremmassa kunnossa... Loppukesällä relattiin hiilareitten kanssa, niin alkoivat nivelvaivat.  Onko näillä jotain yhteyttä toisiinsa, who knows...

Tämä siis pohjustuksena siihen, että ehkä me vielä tää kierto yritetään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti