torstai 6. lokakuuta 2011

taas vuoden vanhempi.

Hyvää eilistä synttäripäivää mulle! :) Aamu alkoi Miehen keittämillä aamukahveilla ja leipomalla suklaakakulla. Klo 6 aamulla. Mutta kakku oli hyvää :)

Lähdin 7.30 bussilla...

  
jep...

Mutta olin ehkä maailman tehokkain shoppaaja, kello oli 8.07, kun olin tehnyt pakolliset ostokset. Ja lähdin jo 8.30 bussilla takaisin kotiin. Pääsin viel vaihtolipulla kaikenlisäks :)

"Pakolliset" ostokset oli...


Pitkään olen himoinnut meille noita yöpöydän lampuiksi, nyt ne sain, melkein puoleen hintaan. Tuollainen isompi, valkoisella varjostimella, löytyykin jo olohuoneesta :)

Varsinaisen synttärilahjan Mieheltä sainkin vasta kun tulin töistä kotiin, joskus 22.30...

kukkia :)
ja hajuvesi :)

Ja lisänä oli karkkiakin, mutta niistä nyt ei valitettavasti ole enää todisteaineistoa... :)

Synttäripäivä sai ajatuksia pois ekan yrityskierron epäonnistumisesta, mutta jotain hyvääkin, ehkä. Epätavallisen runsaana ja kivuliaana tuo täti nyt kylään tuli, joten oisko siellä ollut kumminkin jotain kiinnittymisyritystä? Lohduttavaa, jos siellä edes jotain tapahtuu :)

6 kommenttia:

 1. Monesti kun jätetään ekäisy pois, niin kuukautiset ovat sen jälkeen kipeämmät ja runsaammat aluksi. Mulla oli pari kiertoa pillerien jälkeen ja kaverilla on vieläkin kun on ollut joku puoli vuotta nyt käyttämättä. Ja pidemmäksi muuttu mulla kun oli pillerien aikaan noin 3pv. Mutta eihän sitä tiedä kuinka sun laitas on :)

  VastaaPoista
 2. Juu, sama täällä. Menkkakivut muuttuivat järkyttäväksi pillereiden lopetuksen myötä, mutta ovat pikku hiljaa lieventyneet.

  VastaaPoista
 3. Millaiset menkat sulla on ollut aikoinaan ennen pillereiden aloitusta? Sellaiseksihan elimistö sitten yleensä palaa, mutta tosiaan ensimmäisissä kierroissa pillereiden lopettamisen jälkeen voi olla vaikka minkälaisia ihmeellisyyksiä (joillakin alkaa ekat menkat pillereiden lopettamisen jälkeen vasta kuukausien päästä jne.).

  VastaaPoista
 4. Jujuhan on siinä, että mulla oli ennen kuparikierukka, joka ei muuta mitenkään kuukautiskiertoa tai muutakaan, siksi tiedän aika tarkkaan miten kroppa toimii :)

  VastaaPoista
 5. Hyvää Synttäriä!

  Ja ihana toi lamppu.

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) tuo lamppu on kyl niin mun lemppari! :)

  VastaaPoista