torstai 20. lokakuuta 2011

älä stressaa, älä stressaa....

Töissä on nyt todella raskasta, lähinnä ilmapiiri on surkea. Itse työt sujuvat ihan hyvin ja niitä on sopivasti, mutta ihmissuhteet työpaikalla takkuavat. Mikä siinä on, että asioista ei voi keskustella? Aargh. Tilanne kärjistyi pahasti palattuani viime viikolla sen oksutaudin jälkeen töihin. Pakko yrittää nostaa itsensä kaiken sen yläpuolelle ja muistaa, että minä tiedän mitä olen tehnyt tai jättänyt tekemättä. Ihmettelen vaan suuresti aikuisten ihmisten käytöstä.

Että yritäpä tässä olla sitten ressaamatta, että olosuhteet vauvan alkuun saamiselle olisi suotuisat :) Miehelläkin töissä nyt extrakiireistä ja hermoja koettelevaa, onneksi tilanne on tämä meillä molemmilla, ymmärretään toinen toistamme, eikä viitsi omaa pahaa oloa toisen niskaan kaataa, kun tietää että yhtä raskasta sillä toisellakin on :)

Tämä syksy on kyllä mulle varsinainen kasvun paikka työelämässä, pakko kovettaa itsensä ottamaan kaikki pska niskaansa, eikä pillahtaa itkuun heti kun joku mulle huutaa. Eli pistää asiat oikeisiin mittasuhteisiin, ja tajuta, että vaikka miten teet, niin kaikki eivät ole tyytyväisiä.

Anteeksi tämä avautuminen, pakko vain johonkin purkaa tätä omaa pahaa oloa.
Pitäisi tajuta, että työ on vain työtä. Elämässä pitäisi olla muutakin. Kuten se, että jo reilun viikon päästä näen vihdoin rakkaan kummipoikani ja siskoni pitkästä aikaa :)

2 kommenttia:

  1. Ei sitä tarvitse kuitenkaan kaikkea töissäkään sietää :) Oletko käynyt juttelemassa pomon tai luottamusmiehen kanssa asioista mitkä sielä hiertää? Tai harkinnut työpaikan vaihtoa? Vai onko tuo sellaista mitä haluat kuitenkin tehdä? Itse en kovin pitkään katso huonoa kohtelua ja olenkin jostain lähtenyt sen takia, että ilmapiiri on huono eikä töihin ole kiva lähteä. Nyt rakastan työtäni ja työkavereitani!

    VastaaPoista
  2. Juu, olen keskustellut esimiehen kanssa, tai itseasiassa useammankin, katsotaan nyt lähteekö tämä asia tästä etenemään.
    Itsehän olen juuri näiden hankalien työtovereiden uusi esimies, ennen olimme tasavertainen tiimi ja nyt minut valittiin esimieheksi, sehän se perimmäinen syy varmaan tälle käytökselle on.
    Työpaikan vaihto on kyllä kieltämättä käynyt mielessä, mutta yritetään nyt ensiksi saada asiat tuolla kuntoon. Vakipaikka yhdistettynä asuntolainaan eivät houkuta työpaikanvaihtoon :)

    VastaaPoista