maanantai 5. syyskuuta 2011

Let the games begin!

No niin, tänään on kp 1 ja ensimmäinen yrityskierto alkoi. Eli ensi viikon lopulla alkaa hedelmällisin aika, sanoi ovulaatiolaskuri. Onneksi sattuu työajat olemaan kerrankin sellaiset, että olemme yhtä aikaa kotosalla, voipi ehkä jotain tapahtuakin ;)

Viikonloppuna oli työpaikan isot kekkerit,  ties vaikka olivat viimeiset työpaikan juhlat hetkeen, missä nautin avoimesta baarista ;) Meillä näitä juhlia riittää, viime viikolla olisi ollut 4 tilaisuutta juhlia työpaikan piikkiin. Seuraavat juhlat onkin sitten vasta kuukauden päästä. Nykyään sitä kyllä ei niin usein jaksa juhlia, varsinkin jos on seuraavana päivänä töitä, niinkuin usein on.
Lauantaina oli kyllä mukavaa, kivaa kun sai laittautua, laittaa oikein mekon päälle ja lilaa luomeen! Ja kuulinpas ihania asioita eläkkeellä olevalta työkaverilta, käski olla muuttumatta, hän on saanut palautetta, että minusta pidetään kovasti tuolla talossa :)
Eilinen menikin sitten löffäillen sohvalla, käytiin me kyllä kävelyllä ja ruokaakin laitettiin. Ja pesin pyykkikorit tyhjiksi. Minulla on tämä kumma taipumus, en osaa olla täysin jouten. Tai jos minulla on vapaapäivä, ahdistun, jos en saa tehtyä mitään kotihommia tai muuta järkevää. Menee vapaapäivä hukkaan jos ihan vaan oleilee! :D Tässä asiassa olemme varsin erilaisia tuon Miehen kanssa, hän pystyisi helposti nukkumaan koko päivän, jos en hyppisi vähän väliä kysymässä, että mitä tehtäis, millon syödään, nouse jo!!! Mies sanoikin mulle joku aamu joskus, kun herättiin, että "käänny.", "miksi?", "mä vedän ton vieterin sun selästä että jaksat taas päivän touhuta!"

Nyt odotan viikonloppua kovasti, miun rakas siskoin tulee meille, mukanaan suloinen kummilapsemme, "Käppyrä" 3,5kk! Edellisestä näkemisestä tuleekin kuluneeksi pari viikkoa, joten Käppyrä on varmasti kasvanut kovasti! Kovasti jutteli ainakin eilen, kun siskon kanssa puhuin puhelimessa :) Lempi-täti pääsee taas vaipanvaihtohommiin ja nuuhkuttelemaan vauvantuoksua!

Sunnuntaina onkin sitten toisen kummilapsen, Miehen siskonpojan, synttärit, 5 vee! Miehen sisko onkin ollut ehkä pahin vauvakyselijä, on hiillostanut jo viimeiset 3 vuotta, että millon millon.. "Sano sit heti ku jätätte ehkäisyn pois!" "Vähän ois suloista jos teillä ois vauva!" Vielä ei olla kyllä kerrottu että ehkäisy on pois, mieluummin mä yllätän plussalla sit joskus! :P Miehen sisko on itsekin ollut krooninen vauvakuumeilija, ja heille onkin nyt tulossa kolmas lapsi, laskettu aika on huhtikuussa. Joskushan tuo sanoi, että "eikö ois suloista jos oltais yhtä aikaa raskaana?" No, se ois tavoitteena! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti