torstai 15. syyskuuta 2011

Itsensä palkitsemista.

Heräsin tänä aamuna ennen kuutta kun Miehellä oli herätys. Miehen lähdettyä töihin, jäin pyörimään sängyssä ja eikö työasiat tulleet pyörimään päähän niin, että oli pakko nousta. Noh, rakastan kyllä näitä rauhallisia aamuja, kun saa rauhassa syödä aamiaisen, tsekata blogit ja laittaa itsensä. Loppujen lopuksi huomaa, että kello onkin jo ihan liikaa, ja kohta myöhästyn töistä. Se siitä rauhallisuudesta.

Sisko kävi täällä viikonloppuna Käppyrän kanssa, oli ihan mahtavaa. Vielä kun sattui to-del-la harvinainen vapaa lauantai ja siskon pesue lähti vasta maanantaina, sain pussailla kummipoikaa monta päivää :)  Mahtavaa, kun Käppyrän kanssa voi jo keskustella, keskustelun taso ei vielä tosin oo kovin älyllistä, kun vastapuolen kommentit koostuu pelkistä vokaaleista ("-ööö..").. Ja se hampaaton hymy sulattaa kyllä sydämen :) Suloinen lapsi, vaikka puklaskin mun olkapäälle.
Siskokin on ihana, voisipa sanoa parhaaksi ystäväksi nykyään. Vierailu piristi mun työntäyteistä elämää todella <3 (ja Mieskin lässytteli Käppyrälle siihen malliin, että kyllä silläkin on vauvakuume, ei vaan myönnä :P)

Sunnuntaina oli tosiaan vanhemman kummipoikamme 5-vuotissynttärit. Miehen sisko R kyselikin kovasti, että miten maltan olla, kun Käppyrä on meillä, eikö tuu kauhee kuume? Eikö vieläkään olla otettu kierukkaa pois? Kiertelin vaan kysymyksiä... En oo siis paljastanut, että kierukka on pois, kivempi se on ilmoittaa sitten kun on oikeesti uutisia :) Tiedän että R ei pysy penkillään jos sellaisia uutisia tulee :)

Ja tuohon otsikkoon... Hups. Tilasin kengät.  (tilipäivä, synttäritkin tulossa, tartten syyskengät, tartten ruskeet kengät, niistä sai -20%, piti mun itteni jotenkin palkita ylennyksestä, noi vaan on hienot...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti