tiistai 3. joulukuuta 2013

pp12

Eilen tuntui, että olen tulossa kipeäksi, päässä humisi, korvat olivat lukossa. Päivällä vatsa meni sekaisin, ja tuli huono olo. Iltapäivällä menimme pankkiin neuvottelemaan, ja lähellä oli, ettei pitänyt pyytää vessaan kesken kaiken. Olo helpotti onneksi iltaa kohti.

Saatiin eilen tarjous asunnosta ja hyväksyttiin se. Meidän pitää olla tammikuun puoliväliin mennessä pois täältä. Eikä tietoa mihin muutetaan :D se, että koti meni näin nopeasti, kolmessa viikossa, kaupaksi on tässä markkinatilanteessa aika hyvä säkä. Eilen illalla miehen kanssa puhuttiin, että ei voi mennä asiat niin hyvin, että raskaustestikin näyttäisi torstaina positiivista.

Ehkä aika monelle on tullut selväksi, että olen malttamaton tyyppi? Noh, tänä aamuna se taas tuli huomattua. Heräsin kuuden maissa kun mies oli lähdössä töihin, kävin vessassa ja menin takaisin pötköttämään. Mielessä kumminkin pyöri testi, ja vaikka kuinka olin miehelle luvannut, etten testaa liian aikaisin, kun lääkärikin sanoi, että odota sinne pp14, että suljetaan pois väärät positiiviset.
Hipsin kuitenkin vessaan kun mies lähti, ja tein testin. Kontrolliviiva rupesi heti muodostumaan, niinkuin aina. Menin tekemään aamiaista, varmana, että negatiivinen se on, niinkuin aina. Hetken päästä katsoin testiä, ja siinä oli kaksi viivaa. Ei yhtä vahvat, mutta kaksi viivaa. Ensimmäistä kertaa koskaan raskaustesti näyttää jotain muuta kuin negatiivista.

Tiedän, on vielä aikaista. Se voi olla kemiallinen, tai mitä vaan. Testaan uudestaan torstaina, ja soitan sitten polille. Ollaan nyt ihan hissukseen, ettei kukaan vie tätä onnea pois.

33 kommenttia:

 1. Mä tiesin! <3 Olin ihan varma, sulla oli niin lupaavat oireet! Ja se vuoto oli ihan varmasti kiinnittymiseen liittyvää, eikä yhdynnän vuoksi tullutta. Varovaiset onnittelut <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tälläistä uskaltanut toivoakaan, vaikka tosiaan oikeaan aikaan se tippa tuli :) kiitos <3

   Poista
 2. Ihanaa, onnea! Kyllä se viiva siitä vahvistuu :)

  VastaaPoista
 3. Todella ihanaa! <3 Hurjasti onnea matkaan! :)
  (P.S. Mulla tänään 1. IVF:n 1. PAS, tuoresiirtoon ei päästy).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt täytyykin selata sun kirjoitukset läpi, niin tiedän millaisia oireita kytätä, mikäli alkio on selvinnyt sulatuksesta ja siirtoon päästään.

   Poista
  2. Tulipa vielä mieleen, että monen päivän ikäinen alkio sulle siirrettiinkään?

   Poista
  3. Kiitos <3 mulle siirrettiin 8-soluinen, ja olisiko ikää ollut sitten 3 päivää, jos ma punktio ja to siirto. Mäkin luin plussajien blogeista oireita ja vertasin omiini. Osa oireista kyllä varmasti johtui hormoneista, ainakin ne ennen kiinnittymistä, eihän silloin voi mitään tuntea. Rinnat on mulla edelleen turvoksissa ja painellessa kipeät, liivien kanssa, ilman liivejä ei niin arat. Ja alaselkä on ollut vähän kipeä, vatsan tuikkailujen lisäksi.
   Tsemppiä sulle ekaan siirtoon, toivotaan parasta! <3

   Poista
 4. Lupailevaa... varovaisia onnitteluja jo!!

  VastaaPoista
 5. Voi ihanaa! Niin pidän nyt peukkuja! Tosi hyvältä kuulostaa! :) :)

  VastaaPoista
 6. :) Mahtavaa! Onnea kaikista onnistumisista, mutta kahdesta viivasta kaikkein eniten. Oivoi tosiaan, onnea ihan valtavasti!! :)

  Eikä se "hissuttelu" yhtään todennäköisemmäksi tee jutun onnistumista. ;) Riemuitkaa miehenne kanssa ihan niin paljon, kuin oikealta tuntuu. Jos sitä riemastumista odottelee siihen asti, että kaikki on turvallista ja varmaa, niin sitä uskaltaa ehkä iloita sitten, kun lapsi on 18. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hurjaa tämä on, isoja asioita tapahtuu, en vielä ihan tajuakaan.. Ehkä se tosiaan pitää jossain vaiheessa ruveta iloitsemaan, vielä pelottaa kovin :)

   Poista
 7. Ihanaa! <3 Kuulostaa tosi lupaavalta! En usko että se toinen viiva tyhjästä ilmestyi, eiköhän se jotain tarkoita. ;)

  VastaaPoista
 8. Voi, kun ihanaa! Hyvältä näyttää! <3

  VastaaPoista
 9. Meillä oli ihan samanlainen testitulos kaksi päivää ennen määrättyä testipäivää :) Kyllä siellä jotain tapahtuu! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) vielä pelottaa hurjasti, niin paljon voi mennä pieleen.. Mutta samoihin aikoihin mekin sit plussattiin, melkein yhtä kauan yritystä takana. Ei meitä montaa ollutkaan samoihin aikoihin aloittaneista enää jäljellä.. Kaikkea hyvää myös sulle <3

   Poista
 10. Peukut on pystyssä! Eiköhän se raskaus ole kuitenkin alkanut, varovaiset onnittelut :)

  VastaaPoista
 11. Ihania uutisia. <3 Onnea kahden viivan johdosta. Pidän kovasti peukkuja, että viivoista kehkeytyy paljon muutakin!

  VastaaPoista
 12. Voi mitä uutisia! :) Uskon kyllä, että kaikki sujuu vielä aivan loistavasti. <3 Onnea!

  VastaaPoista
 13. Ihanaa! Varovaiset onnittelut :).

  VastaaPoista