tiistai 21. toukokuuta 2013

Treffit tehty!


Tänään tehtiin inseminaatio, mies kävi aamulla hoitamassa hommansa ja yhdessä menimme yhdentoista maissa inssiin.
Miehen näyte oli tosi hyvä, taas niitä B-liikkuvia oli enemmän, mutta kuulemma pesussa niidenkin liikkeet vilkastuu. 15 miljoonaa pikkukaveria ruiskutettiin kohtuun, jossa munasolu jo niitä kuulemma odotteli, "treffit on tehty!" Sanoi lääkäri.
Sain Lugesteronet tueksi loppukiertoon, ja jos tästä kierrosta en tule raskaaksi, niin ensi kierrossa Clomien tilalla Femarit, puolitettu annos. 

Nyt olo on toiveikas, pitkästä aikaa. Ihanaa, että mies pääsi mukaan itse inseminaatioon, että sentään on paikalla jos tuosta tapahtumasta elämä saatiin alulle :)

Polilta palasin töihin ja työkaverin kanssa buukattiin heinäkuulle lennot New Yorkiin! Saimme työpaikan opintorahastosta avustusta, ja aluksi työkaveri oli siirtämässä reissua ensi kevääseen, johon oli pakko huomauttaa, että mun tarkoituksena ei ole ensi keväänä olla matkustuskunnossa. Että voi olla, että matka jouduttaisiin perumaan. Onneksi ystävä tämän ymmärsi, tietää siis yrityksestä ja hoidoista. 

Reissua pukkaa muutenkin, lauantaina lähdemme työporukalla Berliiniin, opinto-/virkistysreissu ;) Siellä ei parane nyt liikoja tuhlailla, että jää sit matkakassaa New Yorkiin! 
Siskolle sanoin, että toivotaan, että josko Murphyn laki tai joku muu toteutuisi, ja oisin jossain kauheissa alkuraskauden pahoinvoinneissa reissussa? ;) 

Tänään on hyvä päivä, paljon parempi kuin eilinen :)

Ai niin, ja enää kaksi työpäivää, (+Berliini), niin alkaa kahden kuukauden kesäloma! Emmä tajua jotenkin ollenkaan :D


11 kommenttia:

 1. Hienoa, että inssissä kaikki hyvin. Toivotaan kovasti, että oli oikein kuumat treffit nyt. :)

  Voi New York! Ja Berliini! Ja kesäloma! Kaikki kuulostaa ihanalta :). Toivotaan sitä Murphyn lakiakin ;).

  Tsemppiä viimeisiin työpäiviin!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan, että nyt odotus palkittaisiin :)

  *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa! Toivotaan oikein onnistuneita treffejä. ;)

  Nyt sitten jännittämään. Paljon onnea matkaan ja ihanaa alkavaa kesälomaa!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä ja onnea matkaan! Lomakohteetkin kuulostaa hyviltä. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos tsempeistä, toivotaan parasta! :)

  VastaaPoista
 6. Voi että, täältäkin tsemppiä! :) New York ja Berliini ovat muuten aivan upeita kohteita, saat takuulla vähän muutakin ajateltavaa. ;) Hauskaa kesälomaa!

  VastaaPoista
 7. Voi että kovasti tsemppiä! Toivon kovasti että nyt teilläkin tärppäisi! :)

  VastaaPoista
 8. Moi vielä täältäkin kautta. Hei ymmärrätkö noiden inseminaatioon liittyvien ihmisen biologia -juttujen päälle? Kun mä oon miettinyt, että oliko ne munasolut siis siellä kohdussa jo, kun siittiöt ruiskutettiin sinne. Ja jos joo, niin sielläkö ne sit vaan pitää jotain limudiskon tapaista hengailua siihen asti, että joko kiinnittyy ja alkaa kasvaa tai ei hedelmöity eikä kiinnity ja valuu pois? Jotenkin ihan hirmu pitkä toi aika, minkä ne vaan hengaa siel kohdussa, jos kiinnittyminen tapahtuu aikaisintaan kuudentena päivänä inseminaation jälkeen. En tajuu!

  VastaaPoista
 9. Moikka! Tota mäkin oon miettinyt ja joskus sitä googlettelinkin ja oliko se niin, että simpat ja munasolu hedelmöittyy munanjohtimessa, sit ne yhdessä kulkeutuu kohtuun ja se hedelmöittyminen/kulkeminen ja kiinnittyminen kestää sen viikon verran? Muistan, että kun luin sitä, tuntui silkalta mahdottomuudelta, että miten ihmeessä kukaan tulee edes raskaaksi, niin monen asian on osuttava oikeaan! Huh! Parempi ettei mieti liikoja, toivoo vaan parasta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta että miettimättä paras, mutta mua alkoi hirveesti vaivata tää sen jälkeen, kun inseminaatio oli tehty ja mieli alkoi spekuloida kehonsisäisissä jutuissa!:)

   Sen mulle tehdyn inseminaation nimi oli intra uterine, eli kohdunsisäinen. Eli jos tajusin oikein, siittiöt ruiskutettiin kohtuun, missä ne joko venaili munarakkulaa/rakkuloita tai sit ne munarakkulatkin oli jo ehtineet sinne. Kummin vaan, niin hirmu pitkä aika kohdussa venailua niillä tavaroilla. En ymmärrä!

   No onneks tällä ymmärtämättömyydellä ei ole vaikutusta lopputulokseen. Mutta huh, tulis jo pe.

   Poista