lauantai 4. toukokuuta 2013

Kohta uuteen kiertoon!

Jopas on blogi taas unohtunut. Mutta eipä tässä mitään blogin aihepiiriin ole päivitettävääkään ollut. Tämä kierto oli välikierto, onneksi se on kohta ohi.

Jännittää se inseminaatio. Mitenköhän sitä toimitaan, jos ultra on kp10-12 ja osuu ke-pe, niin ovulaatio saattaa olla silloin sunnuntaina? Meneekö tämä kierto taas ohi? Tiedän että saatetaan(/käytetään jokatapauksessa?) irroituspiikkiä, mutta ei kai sitä voida perjantaina kp12 vielä antaa ja tehdä inssiä? Nämä asiat tietty selviää polilla, mutta hätähousu kun olen niin mietin niitä jo nyt.. :)

Vapun vietin kummipojan (ja siskon) luona, se tyyppi on kyl mahtava, leikattiin isojen poikien tukka ja käytiin vapputorilla ja kattoon vappucruisinkeja :) Kohtahan se täyttää jo kaksi, ostettiin vappupallo, jossa Maatti ja Sama, eli Martti ja Salama. Huikeaa lapsen ilo yhdestä pallosta! :D

Kerroin kuukausi sitten Superdieetistä, se on sujunut tosi hyvin, repsahduksia ei juuri ole ollut, vappupäivänä tosin söin yhden pienen rahkamunkin (morkkistaa edelleen). Muuten herkut on olleet protskupatukoita tai zeroa. Alkoholia en oo juonut yhtään! Treenannutkin olen melkein suunnitelmien mukaan, 3-4 kertaa viikossa salilla ja 3-4 kertaa aerobista.
Nyt enää viikko jäljellä, vähän on kilojen pudotustahti hiipunut, aineenvaihdunta ei ole vielä ottanut luvattua boostia viime sunnuntain tankkauspäivästä. Tähän mennessä pudotusta 5,4kg, tämä siis viidessä viikossa. Kyllähän mä mielellään pudottaisin toiset viisi, sit vois hetken aikaa keskittyä lihasten kasvattamiseen ja kiinteytymiseen.
Voin näet sanoa, että nahkan määrä on näemmä tässä kropassa vakio, täytteet vaan lähtee :D
Mutta alkuviikosta salilla sain hyvän mielen huomatessani, että mun haba on isompi ku vieressä treenanneilla teinipojilla :D ne on ne elämän pienet ilot!

Nyt meen herättään miehen päikkäreiltä, et tulee tekeen mulle ruokaa! Mies on kyl paras, se tekee mulle dieettiruuat mukisematta <3


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalta vapulta! Todella upeaa tuo sinun tsemppaamisesi painon laskemisessa! Täältä hatunnosto korkealle : ) Ja miehesi kuulosta huipputyypiltä kun on mukana tavoitteessa ja jeesaa käytännön asioissakin. Toivottavsti tuo siirto ei osu juuri sunnutaille, mutta klinikoissa osataan kyllä erilaisia keinoja asian hyvään hoitoon. Täällä peukut pystyssä teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Blueberry :) osaa se mies olla huipputyyppikin, vaikka välillä pistääkin sapen kiehumaan :D

    VastaaPoista