torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstai.

Uusi kierto alkoi, ultra on ensi viikon torstaina, kp10. Eli ovulaatio on varmaan maanantaina tai tiistaina, eli ei tässä ehkä hätää sen suhteen.

Tällä viikolla olen vähän lipsuillut Superdieetistä, ihan suunnitellusti kyllä, mies täytti 30, ja synttärikakkua on syöty kahteen kertaan. Eilen kävimme syömässä Ravinteli Berthassa Tampereella, voin suositella! Ja ruuan kanssa meni viiniä, kylläpäs nousi päähän viiden viikon tipattoman jälkeen.. Vaikka kotona oltiin jo puoli yksitoista, oli tänä aamuna krapulainen olo. Ei huvita kyllä heti ottaa uudestaan, tuo terve elämä on niiiin paljon mukavempaa.
Urheilemaan en ole tällä viikolla päässyt, koska kurkku on ollut kipeä ja yskittää :/ tulis ees kunnon tauti päälle, taas tälläistä pientä, joka vie voimat.

Harjoittelin hieman kakun kuorruttamista sokerimassalla, mies sai synttärikakukseen kunnon prinsessakakun :D ekaa kertaa kokeilin, aikaisemmin olen keskittynyt juustokakkuihin.. Kivaa hommaa, voisi tehdä useamminkin, mutta jonkun pitäisi ne myös syödä...

6 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis kakku! Joillain tuo kakkujentekotaito vain on hyppysissä, kuten sinulla näyttää olevan. :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei miten kaunis kakku! :) Kumpa itekin osais tuollaisia tehdä!

  VastaaPoista
 3. Hei, jään tänne seurailemaan. :) Ihana kakku! Tsemppiä sinulle inssin odotukseen. Mukava seurailla jonkun samassa tilanteessa olevan kuulumisia!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kakkukehuista, aloittelijan tuuria sanon minä ;)
  Tervetuloa Helmi :)

  VastaaPoista
 5. Huomenna siis jo ultrakuulumisia luvassa... Jännittävää! Tsemppiä ultraan!

  VastaaPoista