sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kontrolliultraa.

Torstaina, kp10, kävin kontrolliultrassa, jossa todettiin limakalvon olevan hyvä, mutta oikealla oli "vaan" yksi folli tulossa, kooltaan 12mm. Viime clomikierrossahan ne neljä oli tässä vaiheessa 17mm. Clomien pitäisi vaikuttaa vielä tässäkin kierrossa.
Inssi sovittiin tiistaiksi, tänä iltana pitäisi pistää Pregnyl, hui! Jännittää niiden sekoittelu ja vähän se pistäminenkin.. 

Nyt on ollut väliviikko Superdieetissä, jonka olen kyllä mennyt pääasiassa SD:n 6.vkon ohjeilla. Huomenna alkaa siis SD extra, eilen käskettiin pitämään tankkauspäivä, tankata hiilarivarastot täyteen ja buustata aineenvaihduntaa.
Eilen oltiin työporukalla Likkojen Lenkillä (8,5km), luulin että sinne mennään urheilemaan, mutta hitto meillähän oli kuoharitarjoilu huoltopisteillä :D eikä perhana voitettu paras asu-palkintoa, vaikka me oltiin kyllä ehdottomasti näyttävin joukkio! Ilta jatkui työkaverin tupareihin, jossa tuli syötyä ihan liikaa, tankkauspäivä indeed!  Ei ehkä ihan oikeaoppisesti, liikuntaa, alkoholia ja rasvaa tulisi välttää tankkauspäivänä.. Karseen olon sain anyway, vaikka en paljon juonutkaan.

Tupareissa taas sai nieleskellä, keski-ikäinen täti kertoi kuinka tyttärellä ja hänen miehellä piti olla vaikeaa saada lasta, mutta sitten polttareissa oli morsiussaunassa rikottu kananmuna päähän tuomaan vauvaonnea, ja kas, tytär on nyt raskaana! Sehän tässä on vielä kokeilematta! 

Postauksen alla kuva, keskiviikkona käytiin miehen kanssa vetämässä vähän porrastreeniä legendaarisissa Pispalan portaissa, huh huh! Salilla käynti on tällä viikolla jäänyt vain yhteen, en loppuviikosta sitten viihtinyt lähtee porrastreenistä kipeytyneillä jaloilla salilla, vaan kävin perjantaina palauttelevan hölkkälenkin lauantain "urheiluja" varten..

Nyt tuulettumaan motskarin tarakalle, hälvenee eilisen skumpat ja väsymys! 

2 kommenttia:

 1. Meillä on myös inssiin aika varattu tiistaille, jännää. Pregnylin pistän kylläkin vasta huomenna. Ilmeisesti nuo vaihtelee, että milloin kehotetaan pistämään?

  Mua jännitti kanssa viimeksi se lääkkeiden sekoittelu ja muu. Onneksi sitten mies tuli hätiin, hoiti kaikki esivalmistelut ja myös pisti. Itse olin sen verran hermostunut, että ei olisi ehkä minulta onnistunut. Tsemppiä sinulle pistämiseen, toivon mukaan sullakin on siellä mies tukena. :) Kaikki menee varmasti hienosti!

  Paljon, paljon onnea tiistaille. Meillä eka inssi onnistui, mutta raskaus meni kesken jo 5. viikolla. Että kyllä tuollakin hoidolla voi tuloksia saada. :)

  VastaaPoista
 2. Melko uutena tulokkaana olen oman lapsettomuus blogini startannut. Ja eksyin tänne sinunkin sivuillesi lukemaan teidän tarinaa. Helpottaa kyllä mieltä kun saa lukea kuinka muilla samoja "ongelmia" elämän polulla.
  Eilenkin taas ikea reissullani
  totesin että jokatoisella oli valtavan kokoinen vauvamaha.

  Juhannussaunassa pitää sit kokeilla tuota munien rikkomista, jos sillon olis vaik tupla taiat matkassa :D
  Meillä oli eka inssi viikko sitten. Odotukset maassa siittiö laadun takia. Mutta kyllä kai yksikin siittiö vois riittää. Viikon päästä testaillaan, vaikka plussaan en usko yhtään.

  VastaaPoista