tiistai 13. joulukuuta 2011

joulupuuhaa..

Anteeksi taas tämä hiljaisuus, kauheesti on ollut taas olevinaan kaikkea: työtä, linnan juhlia (en itse osallistunut, mutta kampasin ja meikkasin kaksi daamia :)) joulukiirettä, itsestä huolehtimista.. Mitä näitä nyt on..

joulurisu
Pakotin miehen hakemaan lähimetsästä mulle joulu"kuusen". "Ai joku risu? Meille sisälle?" Mutta niin se vaan lähti mukaan hakemaan, pimeään metsään, taskulampun kanssa. Ja sit se vielä maalas sen mulle valkoiseksi :)

tämän vuoden pakettimuotia :)
Minähän olen ilmeisesti joulunatsi. Kortit teen aina itse, ostokortteja en lähetä. Jos en kerkeä itse askartelemaan, sitten jää kortit laittamatta. Nyt keksin teeman, mikä jatkuu paketeissakin. Joulupakettienkin haluan olevan samanlaisia, ei mitään tonttukuvioita ja se kiharrettava nauha on vihonviimenen asia... Itse paketteja saadessani en kyllä ole ronkeli, jokainen tyylillään :)

Kotikotona kuusen koristelu on ennen ollut mun hommaa, olin aika tarkka siitä. Mutta viime vuosina kuusi on koristeltu jo aamulla, kun me olemme saapuneet joulun viettoon vasta illalla.Yritänkin olla kommentoimatta koristeiden vähyyttä tai kuusen epäsymmetrisyyttä.. ;)
Leipoessa olen myös aika päsmentäjä. Sisko pelkää leipoa mun kanssa ja olenpa saanut siskon itkemäänkin kun rupesin vitsillä huutamaan "älä nyt noin leikkaa sitä piparitaikinaa!".. hehe.

Työkavereiden kanssa teimme joulumyyjäisiin pipareita ja niiden koristelunkin otin aika tosissani. Halusin tehdä nättejä, tyylikkäitä ja vain yhdellä värillä koristeltu pipareita. Työkaverit roiskivat koristepikeeriä mihin sattuu ja heittivät koristehelmiä mihin sattuu. Olin kauhuissani :D Mutta en voinut kumminkaan kieltää, kun työkaveri tuli keltaisen koristepikeerin kanssa, "saanko laittaa muutaman pilkun sunkin pipareihin?" Eh, saathan sä.... Ja niin kuorruttautui mun simppeli enkeli keltaisilla pilkuilla ja lumihiutaleilla.. Maltoin mieleni ja kestin hermostumatta, kun työkaverit hyökkäsivät tuhoamaan mun hienot aikaansaannokset... Kaikesta huolimatta piparit olivat ilmeisesti menestys ja pelottaa että ensikin jouluna niitä pitää myyjäisiin vääntää..

Eli ymmärrätte varmaan, et ei kerkee blogiin kirjoittelemaan kun pitää joulunatseilla ;) tosiasiassa olen aina jouluna niin poikki ja useana vuonna sairastunut joululomalla, joten syytä olisi ehkä himmata nipottamista :)

Kp13, ovulaatiota odotellessa, toivottavasti sen kerkeää hyödyntämään tältä höyryämiseltä ;)

5 kommenttia:

 1. hahhaa :D naurattaahan tämä näin, mutta en haluaisi olla kanssasi valmistelemassa joulua ;D kauniita paketteja kumminkin!

  VastaaPoista
 2. Oi, oi, oi! Mä olen kanssa jonkinsortin joulufriikki, mutta sä viet kyllä voiton :0) Mäkin olen yleensä koristellut meidän kuusen, tietysti oman maun ja tyylin mukaan, ja vastaan kattauksesta ja serveteistä. Joulu on niin ihanaa aikaa <3

  VastaaPoista
 3. Mä en haluaisi olla joulufriikki, mutta mies pakottaa mut siihen :) Pitää tehdä joulu kotiin :)
  Mutta toivottavasti löytyy aikaa ovulaation hyödyntämiselle.

  VastaaPoista
 4. Zri: <3 enhän mä liikaa natseile?

  Vilkas: Kiitos :) en mä nyt ehkä niiiin paha oo, varsinkin jos antaa mun tehdä niinku haluan ;) ei vaan :P

  Unelma: Joulu on kyl ihanaa aikaa :)

  Luna: Pitäähän niille miehille välillä olla mieliksi :) Kyllä mäkin teen karjalanpiirakat, koska mies niin pyytää, vaikka ne ei kuulemma oo äidin tekemien veroisia ;)

  VastaaPoista