tiistai 22. marraskuuta 2011

Same old, same old...

Taas on tovi vierähtänyt kirjoittamatta.. Tsorppa.

Viikonloppuna (pe-la) piti laskujen mukaan olla ovis. Taisi jäädä tulematta, koska mitkään limat eivät siihen viitanneet. Torstai-aamuna vähän näytti siltä että ovulaatio lähestyisi, limoja oli, mutta sitten ne tyrehtyivät (kipuja oli aavistuksen melkein joka päivä, pe-su), joten oisko tästä kierrosta kumminkin jäänyt ovulaatio tulematta, koska niin poikkesi edellisistä?

En tiiä, keskityn nyt töihin ja itseni huoltamiseen. Sen verran nivelkivut ovat taas nostaneet päätään, että hiukan pistää mietityttämään. Kävin viime viikolla lääkärissä (taas), kuulemassa tulokset 15. veriputkilosta. Nothing.

Ainut vaihtoehtohan lekurin mielestä on Oxiklorin-kuuri, joka ei siis ole kauhean suositeltu vaihtoehto vauvahaaveisiin yhdistettynä.

Juttelin lääkärin kanssa ja koska tämä lääke ei minua PARANNA, eikä sen syömättä jättäminen tautia (jos sitä edes on) pahenna, oli lääkärinkin mielipide että parempi laittaa lapsihaaveet tämän edelle. Jos siis nämä kivut siedän ja niiden kanssa elämään pystyn.
Kivut ovat kyllä pahimpina päivinä pahoja, iltaisin en saa vaatteita riisuttua, kun niin sattuu, tai kasvopesu on vaikeaa käsien kipujen takia.
Noh, nyt kokeilen vähän ruokavaliomuutoksia josko ne auttaisivat. Eipä tässä kamalasti ole vaihtoehtoja.
Anteeksi avautuminen, ketään tuskin kiinnostaa, mutta kerroinpa silti :P

iltalenkki.

Pahoittelen negatiivista postausta, alkaa vähän jo syksyn pimeys jo tökkimään, tulis jo lunta ja joulu(loma)! :)

2 kommenttia: