torstai 3. marraskuuta 2011

ärsyttävä epätietoisuus.

Nukuin yön tosi huonosti, heräilin vähän väliä miettimään joko on aamu ja saa mennä tekemään testin? Kuudelta soi miehen kello, siinä olin melkein jo puoli tuntia pyörinyt hereillä, joten eikun heti testiä tekemään.

NEGA.

Vaikka kuinka kääntelin testiä eri valoissa, ei mitään, ei haamun haamua eikä viivanpaikkaa. Tyhjä ruutu. Eikä siis menkkojakaan näkyvissä.

En ymmärrä, mun menkat ei oo koskaan ollut tälleen myöhässä.

Eipä se taida muuta vaihtoehtoa olla kuin odottaa? Mähän tunnetusti oon siinä niin hyvä...Edit: Kp31 muuttui sit Kp1. Puolenpäivän aikaan täti sit saapui. Mukanaan kunnon menkkakivut :/

3 kommenttia:

  1. voi tiedän tunteen :/ ei yhtään kivaa! mulla kun oli tuossa syyskuussa yli 2 viikkoa menkat myöhässä jotka ei oo ikinä päivääkään myöhässä! ja oksensin juuri päivää ennen ku piti alkaa kuukautiset niin yhtälö oli valmis ja luulin olevani raskaana. tein monena päivänä testejä ja sit menin gynelle niin teroillahan ne saatiin käyntiin mutta en tiiä mistä se häiriö sit johtu :/ epätietoisuushan se pahinta oli kun ei ala menkat muttei mitään muutakaan tapahdu

    VastaaPoista
  2. Alkoivat ne nyt sit onneksi, kerkesin jo aamulla googlettelemaan kaikki kohdunulkopuoliset raskaudet ja muut.. No, eikun uutta yritystä kehiin!

    VastaaPoista