tiistai 1. marraskuuta 2011

malttamaton...

Kp29/29...

Vatsaa on edelleen nippaillut, ja se on tuntunut oudolta, sellaista paineentunnetta(?). Tänään päivällä töissä heti ruuan jälkeen maha meni ihan sekaisin. Vähän myöhemmin tuli taas vähän punaista valkovuodon seassa, mutta vain pyyhkiessä. Mielialatkin on aika herkässä ja rinnat vähän arat.

No en sit malttanut odottaa huomiseen, alkaisko menkat vai ei. Kävin ostamassa Predictorin testin, ja tein sen heti kotiin päästyäni.

Nega.

Olisihan se pitänyt arvata, että taas toivoin liikoja. Eli odotellaan huomista tädin holahtamista kylään.

5 kommenttia:

 1. Niin tuttua viime kierrosta :/ Kaikenlaisia oireita sitä itsestä sitten löytääkin. Toivotaan, että testi kuitenkin näyttäisi vielä positiivista, koska sekin on mahdollista :)

  VastaaPoista
 2. inhottavaa ku pitää aina pudota korkeelta :( itsekin viime kierrossa olin kokevinani vaikka mitä oireita, mutta sieltä se tuli täti kovempaa ku koskaan. Nyt päätin etten varmana keksi yhtään mitään jos ei kunnolla ota kipiää. Voimia menkkojen yli!

  VastaaPoista
 3. Höh :-( Mutta toivoa on vielä, joten peukut pystyssä ollaan!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, mukava saada tukea teiltä :)
  Angel86: juu kyllä ihmiskeho on kummallinen, ihmettelen miten sain olevinaan kiinnittymisvuodonkin tulemaan :D epäilen tuskinpa tarttee edes testata, menkat tuntuu olevan tuloillaan, vaikkei vielä näykään.
  Zri: kiitos <3
  Vilkas: minäkin päätin että nyt en enää kuulostele itseäni niin tarkkaan ja mieskin kehoitti olemaan googlettelematta kaikkia oireita :D
  Unelma: toivo taitaa tämän kierron osalta olla mennyttä, mutta totta, it ain't over until the fat lady sings, eli tätiä odotellessa..

  VastaaPoista