perjantai 11. marraskuuta 2011

täällä taas :)

Huomaa kyllä, että tuossa kierron loppupuolella tulee aina piikki blogiin kirjoittelussa :D Elämä on taas normalisoitunut, ei tarvitse kyttäillä jokaista "oiretta"... Kolmas yrityskierto alkoi, ehkä kolmas kerta toden sanoo?

Pahoittelut siis hiljaiselosta, viikko on mennyt työn merkeissä, yllättäen. Töissä on ihmissuhdemyrsky tyyntynyt, itseasiassa on jopa ihan kivaa. Katsotaan kuinka kauan ;)

Olen tällä viikolla yrittänyt kunnostautua taas kuntosalilla käymisessä. Viimeksi taisin käydä loppukesällä jumppailemassa ja kumminkin maksan jäsenyydestä joka kuukausi... Viime aikoina olen huomannut, että mukavampi on vetää lenkkitossut jalkaan ja lähteä kävelemään tai hölköttelemään. Saa ainakin nauttia ulkoilmasta :)
Tänään kumminkin kävin kahvakuulailemassa, piiitkän tauon jälkeen. Ja huh. Että olikin tunti. Tai siis vain puoli tuntia. Sieltä lähtiessä jalat meinas rappusissa pettää alta :D Ja töissä meikkisuti vaan tärisi kun yritin meikata. En huomenna varmaan kävele. Paitsi ois yks 10 tunnin työpäivä hoidettavana...

Ihanaa, että työviikko on taas kohta päätöksessä, sunnuntai onkin nykyään viikon paras päivä, hyvää ruokaa, kotipuuhastelua ja yhdessäoloa Miehen kanssa :)

Viime sunnuntaina tehtiin hampurilaisia, kaikki itse, sämpylöistä ja majoneesista lähtien :)

Niin ja melkein unohtui mainita, alkoihan meillä Täpinää talveen-projekti! Tämä onkin ensimmäinen blogimaailman projekti johon osallistun :) Projekti alkoi 1.11 ja kestää 29.2.2012 asti. Tarkoitus olisi saada plussa siis tänä aikana, toimitaan myös toinen toisemme tukena ja apuna :) Meitä on projektissa mukana 13 bloggaajaa, tuosta linkistä pääsette Lunan blogiin, jossa Luna esittelee meidät kaikki (jotka esittelyn haluavat) ja tekee myös projektipäivitykset. Mukana projektissa on pitkän linjan yrittäjiä, mutta myös meitä aloittelijoita. Tuossa sivupalkista löytyy linkkejä projektilaisten blogeihin :)

Toivotankin nyt plussaonnea kaikille osallistujille! :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos kiitos, kyllä tässä onnea tarvitaankin.. :)

    Onnea teidän piinapäiviin, toivotaan, että kolmas toden sanoo!

    VastaaPoista
  2. Noin vaan positiivisin mielin eteenpäin niin hyvä tulee :) täällä myöskin yritetty pytää hyvää fiilistä yllä, urheilla ja nauttia kaikista elämän pienistä asioista! Onhan tämä toisinaan ihan ihanaakin tämä elämä :) Toivotaan, että kolmas kerta toden sanoo

    VastaaPoista