torstai 21. marraskuuta 2013

Siellä se on :)

12 munasolusta 6 oli kypsää. Niistä 4 hedelmöittyi, 2 oli huippulaatuista alkiota, niistä toinen meni pakkaseen ja toinen siirrettiin. Kahta viimeistä vielä seurataan, miten niille käy. 

Itse siirto oli nopea toimenpide, vastaava kuin inseminaatio. 

Tilanne huoneessa nauratti, seinässä oli ihan kuin kioskin luukku, johon ilmestyi kioskin täti, joka kysyi henkilötunnuksen, ja sieltä tuli tilaus, "Emminkäinen, yksi alkio." Sama kuin olisi huikannut sieltä, että "lihis kahdella nakilla! " Mutta sinne se siirrettiin, näin kuinka valkoinen piste ilmestyi ruudulle, siellä se nyt on, meidän lihis <3 Sieltä lähtiessä oli kyyneleet silmissä molemmilla.

Hassua, nyt olen enemmän raskaana kuin koskaan ennen :)

11 kommenttia:

 1. Onnea onnistuneesta siirrosta, nauti tunnetilastasi! Tekstisi herkisti muistamaan saman tunteen 10 viikkoa sitten omalla kohdalla. Sessa

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! Me oltiin siirrossa päivä ennen teitä, joten samoissa aikatauluissa mennään:) Peukkuja meille molemmille ja paljon voimia piinapäiville!
  - Aina

  VastaaPoista
 3. Onnea matkaan! :) Itseäni huvitti tuo samainen luukku...

  VastaaPoista
 4. Onnea matkaan myös täältäkin! :)

  VastaaPoista
 5. Toivon kovin, että kaikki sujuu hyvin!

  Onnea ja peukkuja!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikki ihanat tsempeistä <3 nää piinapäivät on tuskaaaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä on vointisi? Mitä tapahtui kahdelle muulle alkiolle? Paljon paljon voimia piinapäiville! Enää viikko jäljellä!
   -Aina

   Poista
  2. Ihana että kysyit :) teinkin jo postauksen, mutta tosiaan, vointi on hyvä, mitä nyt oireita kyttäilen ;) entä sä, miten sulla on mennyt? Jäikö teillä pakastettavaa? Kivaa tosiaan, et oot säkin melkein päivälleen samassa veneessä. Tsemppiä piinailuihin sinne myös!

   Poista
  3. Luin postauksesi, nyt päivä kerrallaan. On todella vaikeaa olla kyttäämättä oireita...ymmärrän sua todella hyvin! Minulla ei ollut selkeitä oireita suuntaan tai toiseen... edellisestä tuoresiirrosta opin sen, että menkat eivät ala ennen kuin olen lopettanut Lugesteronin. Yritän olla nyt viisampi ja olla hermoilematta siitä, alkaako vuoto vai. Meille siis tehtiin tuoresiirto ja nyt tässä kierrossa siirrettiin meidän viimeiset 2 pakastealkiota. Eli tämä on meidän viimeinen hoito (3 tuloksetonta IVF:ää takana). Mieli on kuitenkin korkealla, oliko tulos mikä tahansa. Kyllä me tästä selvitään!! Paljon voimia:)

   Poista
 7. Paljon onnea matkaan emminkainen! <3 Pidän kovasti peukkuja. Ja tsemppiä piinapäiviin.

  VastaaPoista