tiistai 12. marraskuuta 2013

Kymmenen!

Kymmenisen möllykkää siellä möllötti! Eli se taitaa olla ihan jees :) ei kai se määrä tässä vaiheessa tietty mitään sano, kunhan niissä rakkuloissa on vielä jotain sisälläkin! Maanantaina tehdään punktio, se vähän jännittää. Mutta kuulemma kipulääkettä saa ja halutessa rauhoittaviakin.

Pistämiset on mennyt hyvin, mies hoitaa homman kuin ammattilainen, itse en varmaan itseäni pystyisi pistämään.. Päänsärky on vähän vaivannut, mikä on minulle outoa ja uutta, olin ensimmäisenä päivänä ihan toimintakyvytön kun ei mikään lääkettään auttanut. Nyt viime päivinä on mahaan tuikkinut ja välillä tuntuu vähän tukalalta, tästä se varmaan vielä yltyy :) mutta mitäpä ei hyvän asian vuoksi kestäisi.

Sairaslomaa TAYSissa saa kolme päivää, tai siirtopäivään asti, sanoi hoitaja. Olin jo etukäteen laittanut maanantain ja tiistain suosiolla vapaaksi töistä, eipä tartte selitellä. Keskiviikon sairaslomapäivän pidän optiona, kattoo mikä olo. Siirto tapahtuu ke-to-pe? 

Hitsi, voi kun olisi jo meidän vuoro. Plussauutiset pitkään yrittäneiden blogeissa saa itsellekin hyvän mielen, että ehkä meilläkin on mahdollisuus vielä :)

Asuntoasiatkin etenee, omasta on ensi sunnuntaina ensimmäinen näyttö, ja sen aikana on meilläkin pari talonäyttöä, juu juu, otan rauhassa, oman olon mukaan ;) 

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Mäkin toivon hurjasti, että nyt olisi teidän vuoro. <3 IVF on kyllä tehokas hoito, se on auttanut monia pitkään ja turhaan yrittäneitä.

  Punktio on onneksi nopeasti ohi. Kiva että saat olla töistä vapaalla pitempään. Mun piti mennä töihin jo seuraavana päivänä, ja fyysisesti olo olikin ihan ok, mutta henkiseen myllerrykseen olisin ehkä kaivannut pari sairauslomapäivää lisää.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä kuulostaa! Ei se määrä vaan se laatu, sen olen omakohtaisesti oppinut :) Minä otin ennen punktiota molemmilla kerroilla esilääkityksen ja vannon sen nimeen. Jännitin kovasti toimenpidettä, mutta esilääkityksen jälkeen oli sellainen olo, että tehkää mitä vaan, ei tunnu missään. Suoraan suoneen lääkettä pyysin molemmilla kerroilla itse toimenpiteessä lisää, kun tuntui ilkeältä ja sitä sai mukisematta. Ainut ikävä kokemus on jälkeenpäin tullut "krapula", mikä kyllä on taittunut mäkkärin ruoalla pois. Kovasti paljon tsemppiä ja onnistumistuulia teille! <3

  VastaaPoista
 3. Hurjasti tsemppiä punktioon. Mä lopetin samaan aikaan e-pillerit, kun sulta on kierukka poistettu ja perjantaina mulla oli eka punktio. Saatiin 16 solua, joista 10 hedelmöittyi. 3 näistä oli top-alkioita ja 3 hyvää. Punktio oli helppo, nopea ja kivuton toimenpide ja toivuin tosi nopsaan. Sain toimenpidehuoneessa suoneen rauhoittavaa kipulääkkeen lisäksi ja sillä oli taivaallinen vaikutus. Tuoresiirtoon ei valitettavasti päästy hypeririskin takia. Vuoto alkoi kuitenkin tosi nopsasti punktion jälkeen ja nyt odottelen PAS:siin pääsyä. Oli kiva löytää blogi, jossa ollaan hoidoissa samassa vaiheessa. :)

  VastaaPoista