sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Sivuvaikutukset.

Nyt on neljä päivää syöty clomeja, sivuoireena ainoastaan vatsan turvotusta iltaisin ja pientä nipistelyä myöskin lähinnä iltaisin. Sain varattua ultra-ajan ensi viikon torstaille, kp10.

Kysyin lopuista verikokeista, siellä luki, että tulokset saan seuraavalla kerralla, joten turhaan odottelin lappuja kotiin. Sain kumminkin vastaukset puhelimessa, keliakiaa ei ole, ja testosteroni on normaali. Eli verikokeet on puhtaat, ei häikkää siellä.

Mulle valkeni vasta nyt tässä, että välttämättä ei tartte mitään pistoksia clomien kanssa. Jotenkin jäi sellainen mielikuva polilta, että pistokset kuuluu automaattisesti juttuun.. Voi myös olla, että erikoistuva lääkäri sanoi väärin? En kyllä edes muista varmaksi, kuka lääkäri on sanonut ja mitä.. No väliäkös tuolla, asiat selviää torstaina. Ja onneksi pystyn järkkään työt niin, että pääsen, tuo aika oli vähiten paha töiden kannalta. Eikä tarvinnut vielä kertoa töissä ;)

Flunssa on tosiaan vaivannut koko viikon, urheilemaan en ole päässyt, mutta ruokavaliota on noudatettu, vaaka näyttää -4,3 kiloa lähtöpainoon :)

5 kommenttia:

 1. Hei! Mielenkiinnolla lueskelen sinun kokemuksiasi clomeista. Mulla on nyt loppuvaiheessa viimeinen kierto ilman hoitoja, ensi kierrosta aloitan myös clomit! Innolla odotan jo sitä...

  Kysyin myös tuosta pistosasiasta omalla lääkärikäynnilläni, eli mitä jos ne munasolut kasvavat kyllä clomeilla mutta eivät sitten irtoakaan. Lääkäri kertoi "irtoamishäiriön" olevan hyvin harvinainen, ja ensin mennään pelkillä clomeilla. Ajattelin sitten, että siitä ei nyt vielä tarvitse olla huolissaan.

  Tsemppiä clomikiertoon ja kevennysprojektiin!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti pelkillä Clomeilla avun saisitte ja hyvä, jos sivuoireet on pysynyt suhteellisen pieninä! Itelläni kun mm. alapää oli tooosi kuiva niiden vuoksi aikanaan. (Mutta oli sen arvoista; meillähän 3. clomi-kierto sai aikaan tuon pienen ihmeen.)

  VastaaPoista
 3. Onko teillä ollut lääkärin kanssa puhetta, että kuinka kauan mennään clomeilla+kotiyrityksellä? Saitko reseptillä 20tbl purkin vai enemmän?

  Vau, ootpa hienosti pudottanut painoa. Toivottavasti flunssa hellittää!

  VastaaPoista
 4. Elsa, kiitos tsempeistä :) näin mäkin nyt oon lukenut, että ei välttämättä tartte piikitellä, huh! :)
  Miraana, jatkuiko kuivuus koko kierron? :/ toivottavasti meilläkin tärppäis pelkillä clomeilla :)
  Tyttöankka, joo, 20 tablettia, eli neljään kiertoon siinä on. Mutta puhetta oli parista kolmesta kierrosta, nyt hoitaja puhelimessa puhui 1-2 kierrosta, että tiiä sitte :) flunssan kanssa ollaan onneksi jo saatu tehtyä pesäeroa, kyl tää tästä :)

  VastaaPoista
 5. Ei clomien kanssa välttämättä tarvi pistoksia. Jos ultrataan niin luultavasti ovitrelle irtoamista varten, ei sitäkään välttämättä niinkuin Elsa sanoi. Luultavasti hoitaja puhui noin, koska annosta nostetaan parin kierron jälkeen jos ei toimi kunnolla

  Tsemppiä

  VastaaPoista