sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Tapahtuiko siellä jotain?

Eilen laitoin siskolle viestin, "mä en tiiä mikä mulla on. Huono olo ollut pari-kolme päivää. Ällöttää. Väsyttää. Tissitkin jotenkin pinkeenä, kovat ja aavistuksen aristaa. Onko perus pms:ää, vai jotain muuta. Teoriassa mahdollista, mutta voi olla että kuvittelen taas näitä oireita. Tiputteli eilen ja tänä aamuna vähän, voi olla menkkoja mut ajallisesti vois olla kiinnittymisvuotookin. Emmä tiiä, taas rakentelen pilvilinnoja, mutta niinku aina, täältä tiputaan vielä. Nyt siis kp23/28-30."

Huono olo loppui eilen iltaan mennessä, tissitkin pehmenivät ja illalla alkoi suht rankat tiputtelut, jatkuen nyt aamulla. Ei tähän aikaan kierrosta noin paljon tiputtele, ei nyt housuun asti, mut runsaasti pyyhkiessä kirkasta verta.

Voiko olla, että siellä tapahtui jotain? Huono olo oli oikeasti, meinasin mennä laattaamaan töissä kesken kaiken. Emmä noin kovaa pahoinvointia oo ennen saanut suggestoitua itselleni..

Ei mulla muuta, mielen veti matalaksi, nyt yritän tsempata itteeni kahden tunnin maraton-jumpalle :/

4 kommenttia:

 1. Jos olis kiinnittymisvuotoa?! Mulla tais olla samoilla päivillä tollasta :) toivottavasti se loppuu pian!

  VastaaPoista
 2. Mä ajattelin että siellä oli joku kiinnittymässä, mutta ei onnistunut siksi noin kova vuoto? Nyt ei ole kyllä aamun jälkeen vuotanut, mutta ei kyllä ole ollut pahoinvointia eikä tissitkään ole yhtä kipeät.. Miksi, oi miksi, sitä nostattaa joka kierrossa toiveensa!? :D

  VastaaPoista
 3. Pidetään vielä peukkuja pystyssä, mitään ei tämän kierron osalta menetetty : )

  VastaaPoista
 4. Hei emminkäinen, mitä siellä voidaan ja jaksetaan? Toivottavasti vuotoa ei ole tullut ja tiputtelukin alkaisi vähentyä. Täältä terkut ja tsemppiä vointiin : )

  VastaaPoista