sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sunnuntai.

Mä oon ollut koko tammikuun käytännössä flunssassa. Toissaviikolla yritin hiukan urheilua, mutta viikko sitten flunssa iski uudelleen päälle. Kävin torstaina lääkärissä kuulemassa että virus se vaan on. Aargh. No nyt jo paljon parempi olo, tänään kävin jo uhkarohkeasti kävelyllä. Joko ensi viikolla pääsisi salillekin?

Vuoden alusta olen orjallisesti kirjannut kaikki syömiset kalorilaskuriin, ja olenkin liikunnan puutteesta huolimatta saanut pudotettua muutaman kilon, jouluturvotukset mukaanlukien 5,6kg :) vielä ei kyllä olla viime kesän huippulukemissa, vielä pari kiloa pois, niin ollaan samassa kuin viime kesänä :/ joko jo oppisi, että en voi enää koskaan palata vanhaan? Tuo kalorilaskuri, tai ylipäätään ruokien kirjaaminen ylös, on minulle paras tapa laihtua. Helposti viikolla elän kurissa ja nuhteessa ja viikonloppuna heitän kaikki estot pois, ei hyvä.

Ovulaatiokin oli, vaikka en testannut, oireet löytyivät. Se saatiin kumminkin hyödynnettyä, vaikka makkarissa nyt onkin ollut viime aikoina hiljaista. En tiedä, tuliko joku haava johonkin vai mitä, mutta tuli aavistus verta seksin jälkeen? Jostain googletin, että näin voi käydä ovulaation aikana? Vähän hätkähdin, koska näin ei ole aiemmin käynyt.

Ensi kierrossa jää yritys väliin, just pahimmoilleen se reissu oviksen aikaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti