keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Living on the edge.

Flunssa päällä, ovis tuloillaan, käyn kotona vain nukkumassa. Siinä yhdistelmä mikä ei toimi vauvantekohommissa. Toki se, että muutaman viikon päästä on ne thö bileet, mun kolmekymppiset, vaikuttaa myös, että ei oo kauheena yritelty.
Puhuin miehelle, että kai sitä vois yrittää, vaikka nyt ei "haluaisi" plussata juuri ennen kolmekymppisiä, jossa joutuu selittelemään juomattomuutta. Mutta eipä se ennenkään ole tärpännyt, mitä siitä haittaakaan olisi. Noh, flunssan ja ajanpuutteen vuoksi yritykset jäi ja ajattelin tärppipäivien (kp12-15) menneen jo, samapa tuo.

Tänään (kp15) vietän vapaapäivää, ja koska ovisoireet edelleen tuntumassa, tein ovistestin, kierron ainoan, ja tadaa! Hymynaama! Tokaa kertaa ikinä saan digitestiin hymyilevän palleron!

Eli kattellaan, jos nyt kumminkin saatais tää kierto hyödynnettyä ja jos joutuis keksimään tekosyyn miksei kolmekymppinen vedä boolia kaksin käsin ;)

Ai niin, viime perjantainen synttäripäivä oli ihan mahtava, töissä mulle laulettiin kolmiäänisesti, sain lahjoja ja älyttömästi onnitteluja livenä ja facebookissa, käytiin syömässä fiinisti viiden ruokalajin illallinen murun kanssa ja sit drinksuille kavereiden kanssa. Parhauspäivä :)

4 kommenttia:

  1. Oi, onnea hymynaamasta :) ja tsemppiä tuleviin piinailuihin ;)

    VastaaPoista
  2. Synttärionnittelut! Ja antibioottikuurilla voi selittää, esim Flagylin (Metronidazole) kanssa ei saa juoda :0)

    VastaaPoista
  3. Synttäri- ja ovisonnittelut näin samalla kertaa! (Ja ehkä 1. kerta, kun onnittelen ovulaatiosta!)

    VastaaPoista