maanantai 1. lokakuuta 2012

Kuulumiset.

Päivitin kiertohistoriaa tuonne välilehdelle ja tajusin, että se on nyt 15. yrityskierto! Tai siis miten se nyt lasketaan, jos välissä oli 4 kiertoa taukoa. Siksi en ole pitänyt kiirettä hoitoihin hakeutumisella, emmehän ole aktiivisesti yrittäneet vuotta vielä. Muutenkin lääkäriin soittaminen tekee siitä tuskallisen konkreettista, todellista, me ei tosiaan saada omin voimin lasta aikaiseksi.

Kävin viime viikolla taas nivelvaivoista verikokeissa ja reumalääkärillä.
Vuosi sittenhän tämä samainen lääkäri määräsi oxikloriinia, "JOS se auttaisi, vaikuttaisi alkavalta sidekudossairaudelta".. Kysyin työterveyslääkäriltä miten tämä lääke menee yhteen raskaushaaveiden kanssa, ei kuulemma mene. Hoidon aikana tulee huolehtia ehkäisystä. Laitoin sitten lapsenteon lääkkeen edelle, "sun pitää päättää kumpi on tärkeämpää".
Eipä ole mennyt suunnitelmien mukaan tämä, säryt ja kivut on edelleen, lasta ei kuulu eikä näy.

Nyt otettiin kokeita ja tämä reumalääkäri sanoi että näiden tietojen perusteella vaikuttaisi ennemmin nivelten yliliikkuvuus-syndroomalta, eikä oxikloriinille tai lääkitykselle ylipäätään, ole tarvetta. Oxikloriinia tosin voi kyllä käyttää raskautta suunnitellessa, ja myös raskauden aikana, että siinä työterveyslääkäri oli väärässä..
"Hoidoksi" reumalääkäri suositteli tukipohjallisia, ranteiden työlastoja ja fysioterapeuttista ohjausta lihaskunnon optimoimiseksi. En kyl tiiä miten pystyn hoitamaan kampaaja-maskeeraajan työni ranteet lastoissa...
Huomenna työterveyslääkärille, katsotaan mitä se sanoo.
Toisaalta hyvä, ettei mulla ole mitään vakavaa sidekudossairautta johon pitäisi syödä koko ajan lääkettä. Mutta sit toisaalta, mussa on valuvirhe, jolle ei voi "mitään".
Ja niin se ainut asia, millä oon päässyt liikunnassa pätemään, notkeus, on nyt sairaus.

Muutaman päivän päästä täytän 30. Hui. Kekkerit pidän vasta marraskuun alussa, syksyn ainut vapaa lauantai! Teemana meillä on ysäri! Eilen kävinkin kirpparilla etsimässä vaatetta, löysin jo pikkurepun ja kunnon platokengät! ;)
Vieraat on innoissaan, kaikki on täpinöissään teemasta ja ihan mahtava saada ystävät koolle! :)

Nyt jatkamaan vapaapäivää, tää löysäily on ihan parasta! :)

2 kommenttia:

  1. Hop! Täälläkin yksi "muutaman päivän päästä 30v"!! Iloa ja onnea tuleviinkin vuosiin :)

    VastaaPoista
  2. Onnea tulevan synttäripäivän johdosta! :)

    VastaaPoista