keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

"kevyt"-projekti...

Eipä ole ollut paljon asiaa tännekkään, jotenkin kun yritys on jäissä, niin mitä sitä vauvastakaan täällä haaveilemaan. Mutta siis elossa ollaan ja kyllä täältä vielä noustaan :)

Kevyt-projekti on mun kohdallani ollut kyllä niin vitsi, että ei oo totta. Ihmettelin, että mikäs on ku paino ei tipu (juu juu, ei oo se paras mittari..), kun urheilen 4-5 kertaa viikossa, syön viikolla terveellisesti, viikonloppuna höllään, enkä mieti yhtään syömisiäni. Lihaksetko ne vain kasvavat, kerta kilot ei tipu?

noh.... Ihan piruuttani sitten kirjasin joku viikko sitten ma-la syömiset prikulleen niin kuin ne on Kiloklubiin. Usein kirjaan viikolla syömiset tunnollisesti, mutta viikonloppuna jää kirjaaminen.
Jos syö ma-to ihan oppikirjojen mukaan, 1500-1600 kcal, ja viikonloppuna (pe-la) "hölläilee" tuplakaloreilla (oikeasti, en valehtele), siitä sitten vähensin sen viikon liikunnat ja peruskulutuksen, niin sain 6 päivän keskiarvoksi jotain 2100 kcal/pvä. Eli eihän se ihme ole, että paino ei tipu, mutta onneksi se ei myös tolla tahdilla nousekaan. Tietenkään ihan joka viikonloppu en (toivottavasti) vetele kolmea päivää yli 3000 kcal/pvä, mutta tämä osoitti sen, että ehkä se yksi herkkupäivä viikossa (tai vielä parempaa jos olisi kerran kahdessa viikossa...) riittää...

Että näin tyhmä on tämäkin itseään olevinaan painonpudotuksen experttinä pitävä mimmi.

edit: niin ja tänään tuli tasan vuosi täyteen ilman tupakkaa!

3 kommenttia:

  1. Moi! Onko sulla ollu viime päivinä ongelmia niiden Kiloklubin sivujen kanssa? Mulla ne sivut ei tunnu lataantuvan ollenkaan..

    VastaaPoista
  2. no juu, eilisaamusta asti on ollut pimeenä koko sivut... se ruoka-ainehakuhan on kans välillä tökkinyt :/

    VastaaPoista
  3. onnea tupakattomuudesta!! :D ehkä sulla on tosiaan lihakset kasvaneet jos kerran paljon urheilet :)

    VastaaPoista