maanantai 5. elokuuta 2013

Paluu arkeen.

Terveisiä tauolta. Tauko on tehnyt hyvää, olen toki blogeja lukenut, mutta kommentointi on ollut hiljaisempaa. Alkuun jätin kaikki tähän aihepiiriin liittyvät asiat, en halunnut ajatella koko asiaa. Toki kierron puolivälissä asia muistui mieleen, vanhasta tottumuksesta.Loppukierron olen osannut olla piinailematta, toki auttoi tuo reissukin siihen. 

Lomakin loppui, tavallaan. Kävin töissä, huomatakseni, että työpaikka on edelleen remontissa, joka tavalla. Kaapit saavat varmasti loppuviikosta jo seinälle ja huonekalut koottua, ilmapiirin kanssa onkin sitten enemmän tehtävää. Yhden tiimistämme irtisanouduttua, luulin tilanteen helpottavan, mutta ei se taidakaan mennä niin helposti. Pidän vielä muutaman päivän lomaa, ainakin fyysisesti, henkisesti olen jo työpaikan ristitulessa, ahdistaa jo valmiiksi.

Tänään on "välikierron" kp31/28, testiä en ole tehnyt, koska tuhruilua on hiukan. Ilmeisesti keho sekaisin jetlagista, ja tiedä sitten vaikuttavatko edelliskiertojen lääkkeetkin? Outoa tälläinen luomukierron pituus, mutta kerta se on ensimmäinenkin..

Ai niin ja New York oli ihana. Ainut, että rahaa ja aikaa olisi voinut olla enemmän, millään ei kerennyt kaikkea näkemään ja ostettavaakin olisin löytänyt paljon enemmän mihin oli varaa :) Kävimme neljänä iltana teatterissa, Lion King ja Pippin olivat reissun kohokohtia!
Keli oli kuuman kostea, mutta onneksi melkein kaikissa sisätiloissa oli ilmastointi. Haluan kyllä vielä uudestaan New Yorkiin, niin paljon jäi vielä nähtävää ja koettavaa.

1 kommentti:

  1. Tervetuloa takaisin. Toivottavasti töissä helpottaisi ja syksy toisi tullessaan muutakin mukavaa.

    VastaaPoista