tiistai 18. syyskuuta 2012

Viikko oviksesta.

Kp21 ja dpo6, unohdin silloin viikko sitten raportoida oviksen metsästämisestä, tässä kierrossa käytin vain liuskatestejä, säästelen viimeisiä digitestejä.. Lopussa kuva testeistä, harmi vaan, että ovispäivänä (12.9, kp15) oltiin molemmat niiiin poikki, että jäi hyödyntämättä ja luulin että viivat siitä vielä vahvistuu. Talletus oltiin kyllä tehty kaksi päivää aikaisemmin ja ovista seuraavana päivänä, mutta maalipaikka jätettiin käyttämättä.
Oireitahan olen tietysti kyttäillyt, niinku aina. Taas on paineentunnetta/nippailuja, märkä olo ja tänä aamuna valkovuodon seassa aavistus vaaleanpunaista (kiinnittymisvuoto?)..

Tämä kierto onkin siitä jännä, jos nega tulee, vietän kunnon kolmekymppis-bileet marraskuun alussa (oikea päivähän on jo lokakuun alussa, mutta marraskuun alussa on syksyn ainoa vapaa lauantai, joten ainoa tsäänssi pitää kekkerit). Vielä en uskalla tehdä fb-kutsua, olen kertonut vasta lähimmille kavereille, odotan nyt tämän kierron loppuun. Seuraavan kierron oon sit jalat ristissä, jos maltetaan olla hyödyntämättä ovis..
Niin ja juhlabudjetti taisi vähän pienentyä, lauantai-iltana ajoin tolppakameraan aikamoiset lukemat, 80:n alueella ehkä jotain 110... Että kirjettä odotellessa... Tietysti synttärilahjaksi voisi toivoa avustusta ylinopeussakkoon :D

Mutta se kuva testeistä, jos ketään ees kiinnostaa :D

4 kommenttia:

 1. Ok, eli sä laskit tuon 12.9. ovisplussana? Mullahan oli samanvärinen itelläni 13.9. enkä oikein pitänyt sitä "yhtä vahvana tai vahvempana viivana" kuten ohjeessakin sanotaan. Samoin mulla alko haaleneen viivat heti seuraavissa testeissä. Ihmettelin tätä blogissani viime viikolla. Mut kai se viivan tummuus voi vaihdella kierroissa! Jännäämme siis yhdessä lopputulosta :) Onko mitään oireita vielä?

  VastaaPoista
 2. Ovishan on tosiaan voinut olla tuossa kp 11 ja 12 välillä. Ihan hyvin sopis olla tullut sitä kiinnittymisvuotoakin. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 3. A, joo, niin kuvittelen että tuolloin se oli, suunnilleen ainakin :D ois vaan pitänyt testata digitestillä, ois ollut tarkka :) kiitos tsempeistä, sulle myös! Tänään on vähän nippaillut/pistänyt alavatsaan, olevinaan taas epänormaalia... Kummasti löytyy taas oiretta :)
  Maria, niinpä, merkit täsmää, mut niin oon ennenkin ollut olevinaan varma ;) tsemppiä myös sulle!

  VastaaPoista
 4. Hyvin samanlaisilta näytti mun testit nyt viikonloppuna. Sunnuntaina vahvin ja eilen sitten puhdas nega..
  Tsempitykset täältäkin! =)

  VastaaPoista