lauantai 15. syyskuuta 2012

TTC United

Lähdin mukaan Toiveikkaan vetämään liikuntaprojektiin, TTC Unitediin, The Tsemppi Clubiin! Projekti kestää 3 kuukautta, alkaen tänään, 15.9 ja päättyen juuri ennen joulua, 15.12.

"Tärkeintä koko projektissa on löytää liikunnasta iloa ja haastaa itsensä liikkumaan enemmän samalla kun kannustaa muita liikkumaan. Jokainen ryhmäläinen liikkuu oman tasonsa ja terveydentilansa huomioiden ja kunnioittaa ja tukee muita tasosta riippumatta."

Jokainen voi asettaa oman (realistisen)liikuntatavoitteen, mihin yrittää pyrkiä ja jokaiselle kuulle on oma teemansa, tässä kuussa se on "kokeilen jotain uutta".

Oma tavoitteeni pysyvät samoina kuin tähän asti, eli kuntosalia 2 kertaa viikossa, 2-3 kertaa kevyttä liikuntaa/kehonhuoltoa, 1 hikijumppa/kunnon juoksulenkki..

Eli käytännössä:

Ma sali
Ti lepo/kevyt palautteleva kävelylenkki
Ke BodyBalance
To sali
Pe lepo
La BodyCombat
Su kävely/kevyt juoksu

Tää suunniteltiin parhaan ystävän/PTn kanssa kesän lopulla, kertaakaan en oo sitä vielä saanut täydellisesti suoritettua :D viimeiset kolme viikkoa on työt vieneet vuorokaudesta 10-14 tuntia, joten liikunnalle ei juuri ole jäänyt aikaa.
Tämä viikko on tähän asti mennyt vihdoin suunnitelmien mukaan! Eli "kokeilen jotain uutta" ;) ei vaan, haluaisin mennä testaamaan meidän salilla alkanutta Tabataa, joku ultimaalinen 30min workout, hui.. Mutta katsotaan, miten tää treenirytmi lähtee sujumaan!

Eli nyt kamat kassiin ja combattiin, tsemppiä kaikille projektilaisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti