torstai 2. elokuuta 2012

uusi projekti.

Niin se vaan taas uusi kierto alkoi, 13. yrityskierto. Samat pms-kuviot toistuu kuusta toiseen, ja silti joka kerta saan toiveet kohoamaan, entä jos kumminkin?
Nyt alkaa jo hiukan ahdistamaan, miksei meillä voi tärpätä? Yritetäänkö me kumminkin liian vähän, halut on hiukan kateissa, paineita on molemmilla. Kumminkin tämä on asia, mitä molemmat halutaan. Eikä asiaa helpota joka suunnalta tuleva painostus "Millos teille tulee perheenlisäystä?", "Ette te oo sit lapsia miettinyt?".. Aargh. Tai "onhan se harjoittelukin hauskaa ;)"....
Välillä tekisi mieli sanoa kyselijöille suoraan, että juu hangattu on, mutta kun ei vaan tärppää! Ystäväpiirissä ei kohtalotovereita juuri ole, kenelle asiasta voisi puhua, harva jo lapsellinen ymmärtää tätä.

Blogin suhteenkin on ollut hiljaista, ei ole ollut fiilistä vatvoa kuusta toiseen näitä asioita. Olen yrittänyt keskittyä kaikkeen muuhuun nyt kesän aikana, omaan hyvään oloon, urheiluun ja ystäviin. Olen tänä kesänä käynyt rokkikeikoilla varmaan enemmän kuin viimeisen viiden vuoden aikana yhteensä, kai yritän jotenkin "mennä vielä kun se on mahdollista", parin kuukauden päästä koittavalla 30-vuotissyntymäpäivällä ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa ;) Eilen olimme katsomassa Red Hot Chili Peppersiä, joka kyllä kruunasi tämän keikkakesän :)

Urheillutkin olen tämän kesän aikana enemmän kuin koskaan, pyrin 5-6 kertaan viikossa, ja melkein joka viikko siihen tavoitteeseen olen päässytkin. Kroppa on muuttunut, kiinteytynyt, mutta kiloja ei ole pudonnut kesän aikana ainuttakaan, varmaan päinvastoin, olen siis myös hemmotellut itseäni hyvällä ruualla :D Nyt aloitin oikein punttisalilla käymisen, että saisi vähän lisää lihasta. Hyvä ystäväni/personal trainerini teki minulle ohjelman ja kielti kaikki lihaskestävyysjumpat ;) Inbody-mittaukseen pitäisi vielä päästä, niin saisi jonkun käsityksen kropan koostumuksesta, olisi sitten mihin verrata, jos joskus jotain tapahtuisi..

Tulipas tästä nyt vuodatus, huh. No mutta, viimeisiä lomapäiviä viedään, loppuu se 10 viikon kesälomakin joskus. Töihinpaluukin ahdistaa niin paljon, että ei mitään järkeä.

Niin ja otsikossa oli ihan asiaa, otan osaa taas projektiin, tällä kertaa Bellyn vetämään Positiivisen odotus-projektiin.  Päivitin tuohon sivupalkkiin osallistuvat blogit, pari salasanallista blogia puuttuu. Täytyy ruveta tutustumaan noihin uusiin blogeihin, ihana saada taas vertaistukea :)

3 kommenttia:

 1. Tsemppiä uuteen projektiin! Toivottavasti tuo pian tulosta, ettei tarvitse enää kuunnella noita päivittelyjä...

  Itse en nyt osallistu projektiin, kun olen taas vähän kahden vaiheilla jatkaako vaiko ei, huoh. No, ehkä huomenna psykologilla ajatukset vähän selviytyisvät.

  VastaaPoista
 2. uusi lukija täällä :) kohta 31v kahden lapsen äiti, naimisissa :) blogin laitoin pystyyn ihan vasta. Kolmosen yrittäminen aloitettu 07/2012. Ovista tikutellen tällä hetkellä :)

  VastaaPoista
 3. Haaste blogissani sinulle :)

  VastaaPoista