tiistai 7. elokuuta 2012

Loman loppu.

Jaahans, päivä takana "työntekoa", tänään pitäisi mennä sinne uudestaan?!? Huh huh. Onneksi tämä viikko on sillä tavalla helppo, vielä ei kaikki ole palanneet lomilta, olen yksin työpisteessäni, saan tehdä kaiken omaan tahtiin, eikä vielä tuu nakkia joka puolelta, että tee tää ja selvitä tää. Ensi viikolla olen ehkä sitten täydessä iskussa kun muut palaa lomilta ja työnteko oikeasti alkaa.
Harmittaa että työt jatkuu, en kerkeä samalla tavalla jumppaan kuin lomalla. Lomalla oli niin kätevää, että jos satuin kaupungissa olemaan, päivän ohjelmaan kuului automaattisesti joko jumppa, lenkki tai sali. Nyt pitää suunnitella aikataulut... Eilen aamulla kävin kyllä nostamassa vähän punttia ennen töihinmenoa, ja tulipas vaan hyvä mieli :)

Viikonloppuna lähdetäänkin vielä moporeissuun, jäikin kertomatta että kävimme heinäkuussa moottoripyörällä "Suomen laidalta toiselle"-turneella, n.1600km. Minähän siis olen vaan tarakkaharakka, en sentään omalla ajele, vaikka sekin ajatus alkanut vähän kiehtomaan ;) Nyt lähdemme rannikolle, ystävän mökille. Tarkempaa tietoa ei minulla ole, kuulemma Hiski Salomaan haudalla käydään ohikulkumatkalla ainakin :D

Entinen projektilainen, Noel arpoo Lifefactoryn lasisia tutti-/juomapulloja :) Sinne vaan kaikki pistämään arpa vetämään ja tutustumaan Noeliin :)


1 kommentti:

  1. Tarakkaharakka... suomenkieli on toisinaan yllättävän antoisa! :DD

    VastaaPoista