keskiviikko 23. toukokuuta 2012

bongailua.

Komeestippa alkoi paluuni blogimaailmaan, heti taukoilen monta päivää :D

Olen yrittänyt bongailla ovulaatiota. Vielä ei ole tärpännyt, ainakaan testien mukaan, muut oireet viittaavat kyllä lähestyvään ovikseen. Kierrospäivä on, öö... 17 tai 13, riippuu mistä laskee. Sanoisin, että kp13, jos se ovis on siis vasta tuloillaan.
No eipä haittaa, että ovis ei ole vielä tänään, Mies lähti Ozzya ihmettelemään Helsinkiin, joten olen saanut viettää illan itsekseni.

Ihanaa, enää kaksi työpäivää! Hommia ois vielä vaikka pariksi viikoksi, mutta loma alkaa, ei voi mitään. Mielellään tekisi hommat pois kuleksimasta, helpompaa olisi palata töihin elokuussa. Argh, ei voi mitään, ahdistaa syksyllä eteen päsähtävä työmäärä ja ihan liian pian koittava deadline.
Työpaineista huolimatta olen yrittänyt koko kevään liikkua ahkerasti, viime viikkoina 4-5 päivänä viikossa jotain urheilua.  Tänä aamuna poljin vajaan 8km salille, sit bodybalance ja melkein 10 tunnin työpäivä, ja 8km pyöräilyä kotiin. Kotona en kyllä sitten ole mitään jaksanutkaan :D

Huomaa, että tämä runosuonikaan ei nyt syki odotetulla tavalla, tämäkään jaarittelu ei varmasti kovin montaa kiinnosta, ehkä käyn vain nukkumaan. Mä yritän, oikeasti yritän nyt tsempata tän blogin kanssa, ehkä tämä kirjoittaminenkin taas lähtee sujumaan kun saan aivot nollille työasioista.

Ai niin, viikonloppuna on kummipojan 1vee synttärit <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti