tiistai 15. toukokuuta 2012

Back in the game!

Olen takaisin.
Asioita on puitu ja ehkä johonkin tolkkuun on asiat saatu. Näillä mennään, tilanne on vaatinut meiltä molemmilta sulattelua, hyväksyntää, luopumistakin. Ihan täysin ennalleen tilanne ei varmasti koskaan palaa, mutta olemme valmiita yrittämään saada asiat toimimaan.

Mutta takaisin siis ollaan, ja yritys on päätetty ottaa jäistä :)

Tilasin briteistä kunnon setin ovistestejä ja raskaustestejä, nyt alko testailu tosissaan! Hintaa tuli n. kolmasosa jos oisin Suomesta tilannut!

Tällä hetkellä kp5 tai 9, riippuu mistä aloittaa laskemisen. Kierto on muuttunut viime kuukausina, runsas tiputtelu alkaa n.kp23, varsinaiset menkat alkaa kipuineen perinteisesti n.kp28. Katotaan nyt milloin ovis saadaan bongattua, selvittänee hiukan tätä kiertoa...

Tällä hetkellä istun junassa, esimies pakotti pitämään loput vapaapäivät ennen lomia (enää 5 työpäivää, wuhuuuu!), joten matkaan Keski-Suomeen siskon luo, huomenna saan toimia herra-melkein-yks-veen seuraneitinä :)

Yritän tässä taas aktivoitua bloggailemisessa, vai onko täällä ketään enää edes lukemassa?

9 kommenttia:

 1. Täällä luetaan kyllä aina päivityksen sattuessa ja kävinkin just aiemmin kurkkaamassa tänne blogihiljaisuuteesi kun suosittelit mullekin homehealthin sivuja. Mä sain oman testipakettini jo tänään! Olipa nopeaa: alle 5 vuorokautta tilauksesta ja mukaanlaskien viikonloppu. Eli nyt vain testailemaan, niin siellä kuin täälläkin. :)
  Mukava kuulla että teidän yritys on nostettu "sulamaan" taas, tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan. Onnea matkaan. Sinua onkin ollut jo ikävä!

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin odottelemaan :)! Täällä odotellaan jo lisää luettavaa :)

  VastaaPoista
 4. täällä ollaan, tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista
 5. Tällaisen uuden lukijankin olet onnistunut saamaan poissaolosi aikana :)

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, että minua on kaivattu :)

  Ja Marialle, tervetuloa! :)

  VastaaPoista