perjantai 28. maaliskuuta 2014

Rakenneultra 20+3

Tässäpä nopeat kuulumiset eilisestä rakenneultrasta.

Odotushuoneessa ei jännittänyt yhtään niin paljon kuin nt-ultraa odotellessa, tyypin potkiessa napaa kohti, tiesi, että ollaan siellä ainakin elossa. Sanoin miehelle et taitaa olla pää alaspäin kaveri nyt siellä. Mukava yllätys myös oli, että ultraamassa oli sama täti kuin ekalla kerralla. 

Ja niinhän siellä olikin, beibe pää alaspäin. Hienosti esitteli sydäntään ja keuhkojaan, kaikki virtaukset ja kammiot niinkuin kuuluukin. Siirryttiin katsomaan jalkoja, hoitaja sanoi, että anteliaasti levittelee jalkojaan, ei häpeile yhtään. "Tässä on oikea jalka koukussa ja vasen suorassa.." No, näkyykö mitä siellä on jalkojen välissä? No, näkyyhän täällä, te olette siis halukkaita tietämään kumpi tulee? No kyllä. Noh, tässä näkyy tälläinen pussukka... ...Kivespussit... ja tuossa on pippeli... Se on poika. 
Kyyneleet tuli silmiin, meille tulee poika <3 Kaikki rakenteet oli niinkuin pitää, kasvanut oli tasaisesti, painoarvio 381g. Pari päivää vanhempaa vastasi kooltaan, niinkuin nt-ultrassakin. Mutta kaikki oli kohdillaan, kasvoista oli vaikeaa saada kuvaa, koska tyyppi esitteli akrobaatin taitojaan olemalla puolet ultrasta varpaat otsalla, kaksinkerroin :D Mutta kasvotkin lopulta nähtiin, komealta näytti :)

Myönnän, hetken olin siinä sukupuolen kuultuani hämmentyneenä, olin niin kovin varma olevinaan, että siellä on tyttö. Muutkin ovat olleet varmoja olevinaan, sain jo Ruotsin tuliaisina punaiset rusettisukat, joiden pohjassa lukee "älskling" <3 ja myönnän, olin ostanut yhden mekon ja punaisen hupparinkin pienelle. Mies yritti mua ostaessa toppuutella, mutta ajattelin, että koska olen kaikki ystävien vauvojen sukupuolet arvannut oikein, tottahan toki tiedän kumpi meille tulee. No, enpä tiennyt. 
Mutta älyttömän onnellinen olen, asiat on mallillaan. Pieni poika, äitin poika <3 

7 kommenttia:

 1. Hienoja uutisia! Ja pieni poika, aww. <3 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onnea hyvistä uutisista! Ihanaa kuulla, että teilläkin on kaikki kunnossa. <3

  VastaaPoista
 3. Onneksi olkoon! Miten musta tuntuu, että poikia vaan tulossa? :) Ihanaa, että kaikki oli hyvin!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa kuulla että kaikki on siellä mallillaan! Voit jatkaa loppuraskaudesta nauttimista kevein mielin :)

  VastaaPoista
 5. Onnea ja tervetuloa poikakerhoon. :) Miulla se tunne oli niin vahva pojasta että olisin varmaan hämmentynyt jos kätilö olisi ilmoittanut vauvan olevan tyttö. :D

  VastaaPoista