tiistai 7. tammikuuta 2014

2. Varhaisultra.

Siellä hän oli, neljä kertaa suurempana kuin viimeksi ja kyllä sen jo vauvaksi tunnisti :) koko vastasi viikkoja ja kaikki oli niinkuin pitää. Kyllä helpotti tietää, että kaikki on kunnossa.

Meidän katkarapu rv 9+1 <3

Taysissa ultraamassa oli eri lääkäri kuin punktiossa ja siirrossa, ja se vähän harmitti, tämä vuorossa ollut on aina niin kliininen, onnittelut olivat väkinäiset, empatia oli vähän kadoksissa. Olisi ollut mukava kiittää sitä joka hoiti punktion ja siirron. Lähtiessä näin silloin vuorossa olleen IVF-hoitajan odotushuoneessa ja meinasin hänellekin kertoa meidän uutiset, mutta koska odotustilassa oli väkeä, maltoin mieleni. 

Työt jatkuivat tänään loman jälkeen ja on kyllä työmotivaatio hukassa, ajatukset on raskaudessa ja lähestyvässä muutossa. Koti on kaaos, tämä viikko vielä täällä vanhassa, viikonloppuna muutto kerrostaloon, väliaikaiseen asuntoon. Toivotaan, että kauan ei tarvitsisi kaksiossa kökkiä ja pian löytäisimme oman talon.

9 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kaikki on kunnossa! Nautinnollista raskausaikaa toivotan. :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa. <3 Kyllä se vaan helpottaa ko-vas-ti, kun voi käydä välillä vilkaisemassa ja toteamassa, että kaikki on hyvin.

  Tsemppiä töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin helpottaa :) jännitti ihan kamalasti siellä odotushuoneessa, jotenkin kaikki lapsettomuusmuistot palasi mieleen. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan!

   Poista
 3. Oi, miten suloinen ultrakuva. Seuraan erityisen suurella mielenkiinnolla blogiasi, koska itselläni on menossa 8+4. Hauska ajatella, että oma pikkuinenkin on kohta jo noin vauvaksi tunnistettava, vaikka onkin vielä ihan pieni.
  Anonyymi L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla susta :) vertaistuki on aina mukavaa, varsinkin kun näin samoissa mennään. Tsemppiä sullekin, elämme jännittäviä aikoja :)

   Poista
 4. Nää ultrakuvat on aina niin ihania ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! <3 Kyllä hänet tosiaan jo ihan vauvaksi tunnistaa.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut, sehän näyttää todella jo ihan pikkuihmiseltä! :)

  VastaaPoista