torstai 6. joulukuuta 2012

Välivaihe.

Sain tänään ovisplussan, ihme ja kumma. Oireita ei ole ollut, olen ihmetellyt että jäikö ovulaatio tältä kuulta pois?

Voisin taas selitellä, kuinka olen ollut kiireinen, miksen ole päivittänyt blogia. No tottahan se toisaalta on, tai sitten ei ole vain ollut aikaa tai inspiraatiota. En ole oikein tiennyt mitä kirjoittaa. Enkä oikein vieläkään tiedä. Tuntuu, että olemme jossain välivaiheessa, tutkimuksiin pääsyä odotellessa. Aika omalääkärille on viikon päästä.

Olen kertonut yrityksestämme nyt parille uudelle ihmiselle. Ystävälle, joka on lapseton hoidoista huolimatta, oli helpotus kertoa hänelle. Hän tietää tasan mitä tämä on.
Asiasta puhuminen jo lapsellisille ihmisille on vaikeaa. Toisaalta en halua sääliä, tiedättekö sen säälivän katseen, "voooi.." En halua sitä, enkä tiedä miten haluaisin ihmisten tähän suhtautuvan.
Ehkä tämä kaikki johtuu siitä, että koska on koko ikänsä yrittänyt sopeutua joukkoon, ja nyt kun tuntuu, että olen löytämässä omaa paikkaani, en olekaan niinkuin muut, en onnistukaan tulemaan raskaaksi normaalisti.

Onneksi elämässä on muutakin:
Liikuntaprojekti TTC united minun osaltani on mennyt vähän niin ja näin. Myönnän, en ole koko syksynä päässyt viikkotavoitteeseeni, minkä ystäväni ja personal trainerini minulle laati. Paino on noussut kesästä viitisen kiloa, aluksi pistin sen salin syyksi, "kato lihakset painaa enemmän luin läski.." Ja paskat. Lihonut olen, aerobinen liikunta varsinkin on vähissä, salilla olen melkein päässytkin käymään aikataulun mukaan, vähintään kerran viikossa. Ja balance on pysynyt viikko-ohjelmassa.
Mutta nyt, aloitin syömisen kirjaamisen kalorilaskuriin ja tsemppaan liikunnoissa. Kiitos eräänlainen uuden liikuntablogin, kiitos Freya! ;)
Yritinkin viime viikolla projektin tsemppiviikkoa, 6+1, ja melkein siihen pääsinkin! Tuli 5+2: ti bodycombat, ke juoksulenkki, to bodystep30 ja cxworks, la tiukka salitreeni, su leppoisa kävely pakkasessa.
Tämä viikko ei yhtä aerobinen, yksi sali ja balance takana, huomenna sali ja la combat. Su ehkä kävely?

Nyt on Linnan juhlatkin toisella silmällä seurailtu, hyvä lähteä unille ;)

Ai niin, muuttelin vähän blogin asetuksia, vaihdoin sähköpostiosoitetta, poistetun itseäni joidenkin teidän lukijoista, mutta älkää huoliko, seuraan kyllä Google readerin kautta teitä :) lisään itseni taas teidän lukijalistoille kun kerkeän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti