keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

testailua ja piinaa.

Viikko sitten oli oviksen aika. Testaan tärppipäivinä yleensä molemmilla, liuska- ja digitestillä. Liuskat olivat näyttäneet pari päivää haaleaa viivaa, en uskonut että ihan vielä ovis olisi kumminkaan käsillä, mutta testasin digillä kumminkin. Unohdin testit hetkeksi vessaan, ja tultuani takaisin digi oli pimentynyt, eikä liuskassakaan ollut kovin vahvaa viivaa. Kirosin, että siinä meni yks digi hukkaan, otin tikun pois digistä, niin näyttöön pärähti hymynaama! :D Enpä sit kumminkaan kuvaa kerennyt ottamaan, asiat tärkeysjärjestykseen ;)

Mutta ovis siis hyödynnetty, juhannus juhlittiin "rauhallisesti" kotona, sisko tuli meille sen pienen elohiiren (aka Kummipoika) kanssa, joten ei ollut tekemisen puutetta! Lähdin juhannuksen jälkeen samaa matkaa siskon kanssa tänne Keski-Suomeen, aupairiksi pariksi viikoksi. Kummipoika nukkuu tällä hetkellä, ja koetan olla hiljaa, jotta saisin tämän kirjoitettua ;) Kohta välipalaa ja sit ruvetaan maalaamaan sormiväreillä papalle synttärilahjataulua. Raskasta tää lapsenvahtihomma, mutta on se silti niin ihanaa, raivostuttavan rakas tuo pieni poika :D 

Tietysti ajatukset koko ajan piinailussa, oireitakin taas olen löytänyt, kiinnittymiskivut bongasin, nännit on kipeät... Eli peruskauraa, niinkus tiedätte ;) Ensi viikolle pitäisi jaksaa olla kyttäilemättä liikoja oireita... Sitten onkin vuorossa Ruisrock, jiihaa!

Nyt se lapsi heräsi, heippa!

1 kommentti:

  1. Täällä peukut pystyssä!

    Mun "projekti" jatkunnee syksyllä, mutta tuota piinailua en kyllä odota ollenkaan... Mutta toisaalta taas odotan ;0)

    VastaaPoista