sunnuntai 25. elokuuta 2013

Katse jo tulevassa..

Elämä tuli taas blogin ja minun väliin, sori. Työt vieneet tällä viikolla voimia, henkisesti ja fyysisesti rankkaa, nivelkivut, työpaikan remonttikaaos, ihan vaan työt ja ilmapiiriongelmat päälle. Huh. Sit vielä tää oma projekti, stressiä riittää.

Maanantaina käytiin tekemässä siis kolmas inseminaatio. Kaikki sujui hyvin. Lääkäri kysyi jatketaanko IVF-hoitoihin. Että vielä voisi ehkä yhden tehdä, jos halutaan, mutta se kokeiltaisiin pistoshoidoilla. Ei me ehkä kumminkaan siihen lähdetä, ei se onnistumisprosentti niin suuri kai ole.. 

Joten, meidät laitettiin IVF-jonoon. Jono on kolmisen kuukautta, eli aika menisi viikolle 48, marraskuun loppuun siis. Eli suunnittelukäynti olisi jo lokakuun puolessa välissä. Kääk, niin pian! Me luultiin että joutuisi odottelemaan ensi vuoden puolelle.. Lääkäri epäili, että mentäisiin mun kohdalla lyhyellä kaavalla, eli ymmärsinkö oikein, että omaa hormonitoimintaa ei silloin suihkeilla jarrutella? Mutta tämä ei vielä varmaa, kai ne siellä yhdessä pohtivat mikä meille parasta.

Kumminkin, toivotaan, että sinne asti ei tarvitse mennä, että tämä inssi tuottaisi toivotun tuloksen. Pitää ihan miettiä, montaa päivää siitä inssistä oli ja milloin saa testata, todellakin mennyt tämä inssi pienemmällä vouhkaamisella mitä edelliset. Fiilis on, että tehdään tää nyt pois alta. Mutta ehkä se on ihan hyvä, että kerrankin ajatukset on jossain muualla ku oman navan ympärillä, kirjaimellisesti. Jos ei oireita liikoja kyttäile, niin ei ehkä tipukaan niin korkealta? 

Nyt ajattelin viettää laiskaa sunnuntaita (eiliset kaverin kolmekymppiset pistää väsyttään).. Pitää kerätä voimia ensi viikon työviikkoon. Onneksi lauantai on vapaa ja silloin näen vanhaa ystävää, puhutaan maailma taas paikoilleen, edellisestä kerrasta on liikaa aikaa. 

Ai niin, tänään on siis dpo6 (vai pp6, puhutaanko inssin kohdalla pp vai dpo? Jostain luin, että pp käytössä vain alkionsiirrossa?) 

Ihanaa sunnuntaita, jos siellä enää kukaan jaksaa näitä harvakseltaan tippuvia postauksia lukea ;)

1 kommentti:

  1. Kiva kuulla sinusta! :) Meillä onkin sitten aika sama aikataulu (jos ivf:n joudutte), päästiin jonoon samoihin aikoihin ja lupailtiin kolmen kuukauden jonostusaikaa. Lyhyt kaava tarkoittaa tosiaan sitä, ettei sumutella. :) Itse jäin miettimään sitä, miten he voivat sanoa sen viikon jo nyt, kun ainakin yksityisellä puolella pistokset aloitettiin minun kuukautisieni mukaan. Pitää varmaan itse kysellä tätä asiaa ensi kerralla...

    Mutta nyt yksi asia kerrallaa, paljon tsemppiä siis, että tämä inssi toisi toivotun tuloksen! <3

    VastaaPoista